aanmelden
DJ Gear & VJ 27-02-2015
DJ CONTROLLER Controllers zijn onontbeerlijk geworden in het dj-wereldje. De dag van vandaag vind je er naar ieders smaak. Elke fabrikant heeft zijn doelgroep en zijn product met exclusieve gadge ...meer »»
DJ Gear & VJ 31-01-2015
TURNTABLE  Vinyladepten hebben reden tot glimlachen. Ruim een jaar geleden hebben de meeste grote merken hun gamma uitgebreid met nieuwe draaitafels, voorzien van de recentste technologie&eu ...meer »»
DJ Gear & VJ 24-12-2014
CD/MP3 PLAYER  De CDMP-1500 is een professionele cd-speler die design, eenvoud in gebruik en geluidskwaliteit met elkaar verzoent. Ontwikkeld om audio-cd’s, cd-R’s en mp3-cd&rsqu ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-11-2014
DYNAMIC EFFECTS PROCESSOR De meesten onder jullie kennen Korg zonder twijfel van de high end piano’s die overal ter wereld door professionele muzikanten worden gebruikt. Maar, Korg maakt ni ...meer »»
DJ Gear & VJ 30-10-2014
DJ MIXERS Nadat ik jullie in augustus de DAP CORE Club kon laten zien, gaan we nu twee andere modellen uit het gamma testen: de versies Scratch en Beat. Ze zijn compacter dan de Club, maar beschi ...meer »»
DJ Gear & VJ 30-10-2014
LED SCANNING EFFECT & LED MOONFLOWER JB Systems… Toen ik 13 jaar oud was, was het merk onderwerp van mijn wildste fantasieën. Hun catalogus was mijn favoriete boek. Ik heb dus hee ...meer »»
DJ Gear & VJ 01-10-2014
PAD CONTROLLER FOR SERATO DJ Er verschijnen steeds meer controllers op de markt die zich toespitsen op gebruik met Serato DJ. Recente ontwikkelingen bij Serato zorgen ervoor dat steeds meer merke ...meer »»
DJ Gear & VJ 01-10-2014
INDOOR & OUTDOOR LED PARS De LED PAR, dat is zowat de lichtstandaard van het moment. Ze bestaan in alle maten, prijzen en kwaliteiten. Maar de reeks die Cameo hier voorstelt, hoort in de bove ...meer »»