aanmelden
Nieuwe bassen voor de LTD serie.
Merknieuws 03-05-2020
Ze zien er niet uit als standaard Fender bassen en passen goed bij Goth en metalbands. ESP brengt een nieuwe serie bassen uit. ...meer »»
Taylor Days Europe
Merknieuws 28-04-2020
De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau!Actie loopt tot 3 mei 2020! ...meer »»
Ook in desktopversie
Merknieuws 15-04-2020
Het Italiaanse Crumar maakte al een zeer goede indruk met de Mojo: een lichte en authentiek klinkende Hammond-kloon. De Mojo Classic is een helemaal opnieuw ontworpen opvolger, die juist weer in een m ...meer »»
Prachtige muziek vanuit de Effenaar
Muzieknieuws 31-03-2020
Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen uit de muziekwereld. Soms zijn ze puur praktisch en in veel gevallen ondersteun je muzikanten en technici. W ...meer »»
SuperBooth gaat dit jaar ook niet door
Muzieknieuws 05-03-2020
De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou ...meer »»
Hoe je akoestische drums, elektronische drums en laptop op het podium combineert!
Events 01-03-2020
Drie drummers laten horen hoe de drummer anno 2020 akoestische drums, elektronische drums en de laptop op het podium combineert. De Hybrid Drums Experience avond in Q-Factory, dinsdagavond 10 maart, ...meer »»
Gitaarbouwer krijgt ook boete van Britse mededingingsautoriteit
Muzieknieuws 28-01-2020
Servco Pacific, al sinds de jaren tachtig een belangrijke aandeelhouder van Fender, neemt een meerderheidsbelang in moederbedrijf FMIC door de overname van de aandelen van TPG Growth. De overname zal ...meer »»
Ultieme vintage kit?
Merknieuws 20-01-2020
Vergeet twee bassdrums, oogverblindende afwerking of zes bekkens: als je echt verbaasde blikken van je publiek wilt, dan is de Vox Telstar 2020 je ideale drumstel. ...meer »»