aanmelden
Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard
Muzieknieuws 19-06-2019
Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeu ...meer »»
Geïnspireerd op de vlaggen
Merknieuws 17-05-2019
Fender introduceert in samenwerking met HBO de nieuwe Game of Thrones Sigil collectie, bestaande uit drie gitaren. De drie gitaren staan symbool voor de belangrijkste huizen van Game of Thrones: huis ...meer »»
PRS' eerste offset elektrische gitaar is er nu ook als semi-hollowbody
Merknieuws 16-05-2019
De S2 Vela Semi-Hollow is een vintage-geïnspireerde gitaar met veel persoonlijkheid en tonale texturen. De nieuwe PRS maakt deel uit van de S2 serie met modellen die volledig van mahonie zijn gemaa ...meer »»
Laatste Korgsynth als desktop module
Merknieuws 09-05-2019
De Korg Minilogue XD is nog maar net goed en wel verkrijgbaar of er is al een moduleversie van uitgekomen. Neemt minder plaats in en kost ook minder. ...meer »»
FM synth met keyboard
Merknieuws 09-05-2019
De vorig jaar verschenen Digitone van Elektron is er binnenkort ook als keyboardversie onder de naam Digitone Keys. ...meer »»
Nieuwe volca met buizen
Merknieuws 09-05-2019
De geruchten deden al de rondte maar nu is ie officieel, de Korg volca nubass. Uniek is de oscillator met nutube buis. Hij wordt getoond op Superbooth19 in Berlijn. ...meer »»
Meer mogelijkheden dan de Peak
Merknieuws 08-05-2019
Na de Peak introduceert Novation op Superbooth19 in Berlijn trots hun nieuwste synth, de Summit. Deze is gebaseerd op de techniek van de Peak maar biedt veel meer mogelijkheden. ...meer »»
Nieuwe hybride analoog/digitaal drummachine
Merknieuws 08-05-2019
IK Multimedia kondigt een nieuwe drummachine aan die UNO Drum heet. Net als de UNO synth werd deze ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse Soundmachines. De sounds zijn een mix van analoog en sa ...meer »»