aanmelden
Multifunctioneel pedaal.
Merknieuws 07-07-2020
Vind je multifunctionele pedaaltjes leuk? Met de Element kun je veel kanten op. ...meer »»
Mini controller/interface
Merknieuws 03-07-2020
Of het nog wat kleiner kan? Geen probleem voor IK Multimedia, hun iRig Keys 2 Mini is een van de meest compacte midi controllers die er te koop zijn. ...meer »»
De vocoder van Kraftwerk, Herbie Hancock en Daft Punk als plug-in
Merknieuws 27-06-2020
Vocoders kom je tegen op allerlei bekende en minder bekende tracks. Diverse merken brachten een analoge vocoder op de markt, maar die van Sennheiser is een van de beroemdste en die is nu als plug-in v ...meer »»
Verassend veelzijdige midicontroller voor een prikkie
Merknieuws 06-06-2020
Ja, het is een keytar en ja, het ding is bedoeld voor de videogame Rock Band, maar het is ook de goedkoopste keytar die er momenteel te koop is ...meer »»
Gratis analoge bassounds voor Kontakt
Merknieuws 22-05-2020
Via AudioPluginDeals kun je een collectie bassounds voor Kontakt gratis downloaden. Wees er op tijd bij want de aanbieding loopt tot 2 juni ...meer »»
Nieuwe walkthrough video van Behringer's analoge keyboardsynth
Merknieuws 22-05-2020
Na een eerste introductie is er nu een tweede video verschenen waarin we meer te weten komen over Behringers clone van de Korg Mono/Poly ...meer »»
Nieuwe versie Precision bas Sire.
Merknieuws 13-05-2020
Sire brengt dit jaar veel nieuwe modellen uit met veel updates vergeleken met de vorige modellen waaronder de nieuwe Precision. ...meer »»
Nieuwe Eurorack synth geinspireerd door Trautonium en Rhytmicon
Merknieuws 13-05-2020
In 2018 was het al een project tijdens het Moogfest, nu is ie ook officieel uit. De Subharmonicon is echter geen gewone analoge synth. ...meer »»