aanmelden
CEO en ontwikkelaar Andrew Bartha en bedenker Richie Kotzen aan het woord
Merknieuws 16-01-2020
De SansAmp PSA is een bekende rackunit die is terug te vinden in veel professionele opnamestudio's. Hij werd gebruikt op talloze grote releases, filmmuziek en wereldwijde tournees van artiesten als Mu ...meer »»
Dubbellaags-variant van de UV1
Merknieuws 12-12-2019
Evans had de afgelopen twee jaar zo veel succes met de UV1 vellen dat het merk nu met een dubbellaags-variant op de proppen komt: de UV2. Binnenkort een test, hier eerst een introductie met demovideo ...meer »»
Vijftig watt, twee kanalen
Merknieuws 27-06-2019
Supro noemt de nieuwe Galaxy zijn meest veelzijdige versterker tot nu toe. ...meer »»
21 Vintera modellen vervangen de Classic serie
Merknieuws 24-06-2019
Vintera staat voor Vintage Era en dus omvatten de in totaal 21 modellen verschillende tijdperken, onderverdeeld in de 50's, 60's en 70's. ...meer »»
Piano Action keyboard/daw controller met software instruments
Merknieuws 24-06-2019
Wie op zoek is naar een keyboardcontroller met een 'piano-feel', die ook perfect werkt als daw controller, kan terecht bij versie 2 van de Keylab 88. Als fraaie bonus krijg je er een geweldige collect ...meer »»
Eind augustus zijn er zeven Majesty-modellen leverbaar
Merknieuws 21-06-2019
Er is momenteel geen tekort aan Music Man signaturemodellen van John Petrucci - de laatste keer dat we telden waren het er acht! De nieuwste Majesty is uitgerust om alles aan te kunnen waar de veeleis ...meer »»
Alle basiseffecten in één stompbox
Merknieuws 03-06-2019
Keeley Electronics brengt met de nieuwe DDR Drive Delay Reverb, een pedaal waarmee je drie basiseffecten in één stompbox hebt. Zoals Keeley zegt ‘het enige pedaal wat je ooit nodig zult heb ...meer »»
Geïnspireerd op de vlaggen
Merknieuws 17-05-2019
Fender introduceert in samenwerking met HBO de nieuwe Game of Thrones Sigil collectie, bestaande uit drie gitaren. De drie gitaren staan symbool voor de belangrijkste huizen van Game of Thrones: huis ...meer »»