aanmelden
Dankzij Shadow element
Merknieuws 18-10-2018
Voor Baton Rouge heeft Shadow Electronics een systeem ontwikkeld dat net zo goed de klank van de snaren als de percussie op de body van een akoestische gitaar weergeeft ...meer »»
Nieuwe start per november met een nieuw management
Merknieuws 04-10-2018
Gibson is officieel op weg om uit het faillissement te komen en een nieuwe weg in te slaan. Bijzonder is dat de voormalige directeur Henry Juszkiewicz op een zijspoor is gezet. ...meer »»
Compacte gitaarrig
Merknieuws 03-10-2018
We kenden Headrush al van zijn omvangrijke Pedalboard, met de nieuwe Gigboard heb je een totale gitaarrig (effecten-, versterker- en speakermodellen) in een compacte en stevige behuizing. ...meer »»
Makeover van de SP, Marquis en Lifespan-lijn
Merknieuws 03-10-2018
Martin lanceert 1 oktober 2018 een nieuwe serie snaren onder de naam Authentic Acoustic; snaren die "er beter uitzien, beter aanvoelen en beter klinken", aldus de fabrikant. ...meer »»
Moog One
Merknieuws 03-10-2018
Moog Music brengt regelmatig nieuwe synths uit maar die zijn altijd monofoon. Tot nu want de Moog One is 8 of 16 stemmig polyfoon, en analoog natuurlijk! ...meer »»
De terugkeer van een moderne klassieker
Merknieuws 01-10-2018
Orange Amps heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Terror Bass versterker, een getweakte reincarnatie van de originele Terror Bass versterker, die uit productie was genomen. ...meer »»
Uitgebreide akoestische en elektrische clinics van Boss
Merknieuws 21-09-2018
Onder de titel Tune, Tone, Set organiseert Boss dit najaar 7 clinics voor akoestische en elektrische gitaristen bij dealers in BelgiĆ« en Nederland. ...meer »»
Innovatief pedalboard maakt het bevestigen en van stroom voorzien van pedalen een stuk eenvoudiger
Merknieuws 21-08-2018
Het Amerikaanse Rare Earth Music heeft de Earthboard aangekondigd, de allereerste pedalenplank die gebruikt maakt van magneten voor bevestiging en voeding van pedalen. ...meer »»