aanmelden
Inschrijven tot mei - spelen vanaf oktober - finales op 9 december
Muzieknieuws 15-03-2023
Na twee vruchtbare edities gaat binnenkort Sound Track weer van start. Je kan inschrijven tot 28 mei! Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is méér. Wie zich inschrijft maakt name ...meer »»
De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering
Merknieuws 10-03-2023
Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5 ...meer »»
Voor iOS, macOS en Android
Merknieuws 10-03-2023
Als je muziek produceert stel je de hoogste eisen aan de geluidskwaliteit, maar waarom zou je dan met minder genoegen nemen als je in het dagelijks leven van muziek geniet? Antelope Audio vroeg zich d ...meer »»
5 apparaten binnenkort te koop
Merknieuws 06-03-2023
Een tijdje weinig gehoord van Behringer maar nu zullen volgens hen binnenkort een aantal eerder aangekondigde synths ook echt te koop zijn: kopieën van de Taurus, Solina, Prophet 600, Sh-01 en de M ...meer »»
Buizenpedaal met de klank van de Binson Echorec
Merknieuws 03-03-2023
Het Italiaanse Gurus maakt al sinds 2013 recreaties van de Binson Echorec met zijn serie Echosex pedalen. Dit jaar is het dus tijd voor een Anniversary versie en dat werd gelijk de signature van een v ...meer »»
Zaterdag 18 maart in De Basiliek in Veenendaal
Merknieuws 03-03-2023
Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten op de Vintage Guitar Show Veenendaal! 18 maart openen de deuren van De Basiliek in Veenendaal voor alle liefhebbers v ...meer »»
Bouw je eigen legende
Merknieuws 27-02-2023
Korg’s Fulls Scale replica van de ARP odyssey was enkele jaren geleden in een mum van tijd uitverkocht. Met de kitversie kun je nu in de – voordelige – herkansing. ...meer »»
Een complete podiumrig in één pedaal
Merknieuws 24-02-2023
IK Multimedia heeft de Amplitube Tonex Pedal gelanceerd waarmee het een ecosysteem van digitale elektrische gitaarklanken completeert met een compacte hardware-unit die naadloos aansluit op zijn Tone ...meer »»