aanmelden
Uitgebreide akoestische en elektrische clinics van Boss
Merknieuws 21-09-2018
Onder de titel Tune, Tone, Set organiseert Boss dit najaar 7 clinics voor akoestische en elektrische gitaristen bij dealers in België en Nederland. ...meer »»
Nieuw event van Dancefair Belgium
Muzieknieuws 03-09-2018
Vorig jaar vond de eerste editie van Dancefair Belgium in Kortrijk plaats. Dit jaar trekt de organisatie het breder onder de naam Electronic Music Maker Event, kortweg EMME. Ondertitel: het educatieve ...meer »»
Innovatief pedalboard maakt het bevestigen en van stroom voorzien van pedalen een stuk eenvoudiger
Merknieuws 21-08-2018
Het Amerikaanse Rare Earth Music heeft de Earthboard aangekondigd, de allereerste pedalenplank die gebruikt maakt van magneten voor bevestiging en voeding van pedalen. ...meer »»
Mesa grijpt terug op zijn vroegste ontwerpen
Merknieuws 10-08-2018
Mesa/Boogie gaat terug naar de dagen van voor de Mark I met de Fillmore 50 top en combo. De vintage gevoicete versterker biedt Mesa’s “meest expressieve gaingeluiden ooit”, aldus het bedrijf. ...meer »»
Speciale klassieke wraps ter ere van het 135 jarig bestaan.
Merknieuws 02-08-2018
Gretsch bestaat dit jaar 135 jaar, en dat vieren ze onder andere met een peperdure high end drumkit. Maar ook bij de meer betaalbare kits doet het merk nu iets speciaals met mooie vintage ogende bekle ...meer »»
Goed ontvangen
Merknieuws 01-08-2018
"Een geavanceerd draadloos systeem voor gitaristen en bassisten, met digitale pedaalontvanger, dat automatisch frequentiebeheer combineert met echte digitale diversity-functies voor een stabiele draad ...meer »»
Populair tremolopedaal nu in kleinere uitvoering
Merknieuws 01-08-2018
Sinds zijn introductie in 1996 is de Supa-Trem 1 van Fulltone een vast onderdeel van veel pedalboards. Nu, 22 jaar later, komt het Californische effectbedrijf, geheeld in de geest van de tijd, met een ...meer »»
Thomann huismerk zet zichzelf in de kijker.
Merknieuws 23-07-2018
Muziekgigant Thomann heeft voor het huismerk Zultan cymbals een eigen website gecreëerd. En dat is geen moment te laat, want Zultan is met tien reeksen en bijna 150 modellen inmiddels uitgegroeid tot ...meer »»