aanmelden
Meer knoppen en een dosis 303
Merknieuws 04-08-2023
IK Multimedia blijft sleutelen aan hun analoge UNO Synth. De allerlaatste versie heeft lekker veel knoppen en een speciale Bassline-functie. ...meer »»
Binnenkort test in Gitarist!
Merknieuws 28-07-2023
Crafter introduceert een bijzondere gitaar in de hogere regionen van haar modellenreeks. ...meer »»
Een groot deel van Summers' gitaargeluid bij The Police was deze flangesound
Merknieuws 20-07-2023
Een van de beroemdste flanger-momenten in de muziekgeschiedenis krijgt het ultieme monument met het Andy Summers Walking On The Moon signaturepedaal van Electro-Harmonix. ...meer »»
Terugkeer van een einzelgänger?
Merknieuws 10-07-2023
Moog, Oberheim, ARP, Roland, Yamaha kennen we allemaal, maar er waren meer synthmerken. Verschillende daarvan waren Italiaans zoals Crumar dat hun Spirit uit de 80’s opnieuw gaat uitbrengen. ...meer »»
Controllers speciaal voor FL Studio gebruikers
Merknieuws 29-06-2023
Voortbordurend op de FLkey-reeks die in 2022 werd gelanceerd, introduceert Novation nu de FLkey 49 en FLkey 61 om tegemoet te komen aan de producers die een wat lijviger MIDI-keyboardcontroller willen ...meer »»
Chique zwart
Merknieuws 21-06-2023
Fender heeft zijn MIJ-lijn (Made In Japan) uitgebreid naar gebieden buiten Japan door een aantal van zijn belangrijkste elektrische gitaren en basgitaren uit te brengen in een zijdeglans zwarte afwerk ...meer »»
Brullende instapper
Merknieuws 16-06-2023
DJ/Producer Ritchie Hawthin werkte met Erica Systems aan een kleine modulaire synth. Hij is bedoeld als ‘instapper’, maar lijkt interessant genoeg voor alle producers met elektronische neigi ...meer »»
Gratis muzieklessen en andere activiteiten in tal van muziekwinkels in Nederland en België
Events 02-06-2023
Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van de Muziek met gratis muzieklessen in tal van muziekwinkels in Nederland en België: drumlessen, gitaarlessen, baslessen, zangworkshops, djembéworksh ...meer »»