aanmelden
Signature bas voor Duran Duran bassist.
Merknieuws 13-04-2023
Fans van Duran Duran, John Taylor heeft eindelijk zijn eigen bas! Maar er is ook verdrietig nieuws... ...meer »»
Het pedaal dat altijd ontbrak
Merknieuws 12-04-2023
Electro-Harmonix heeft de Lizard Queen aangekondigd, een octave fuzz gebaseerd op een vintage EHX ontwerp van JHS Pedals' Josh Scott dat nooit heeft bestaan. Wacht, wat? ...meer »»
Acht prettig geprijsde en eenvoudig te bedienen pedalen in alle gangbare effectcategorieën
Merknieuws 06-04-2023
Met de Fundamental Series brengt Walrus pedalen uit die toegankelijk zijn voor de beginnende gitarist, maar die dezelfde geluids- en bouwkwaliteit hebben als hun bestaande effectpedalen waardoor ze oo ...meer »»
Nieuwe kleur voor SG-model en nieuwe '51-P
Merknieuws 06-04-2023
Het merk Vintage komt met een nieuwe kleur voor de VS4 en een geheel nieuw model. De V51 is gebaseerd op de oer-P uit 1951. Deze is verkrijgbaar in twee kleurstellingen. ...meer »»
MV50 & amPlug
Merknieuws 05-04-2023
VOX introduceert de Signature Amps die in samenwerking met Brian May zijn gemaakt. Het de wens van de Queen-gitarist om zijn iconische en tijdloze geluid voor iedereen beschikbaar te maken - en dat is ...meer »»
Je nieuwe toetsenist komt er aan
Merknieuws 04-04-2023
We moeten nog even wachten tot mei, maar dan komt Toontrack met een compleet vernieuwde versie 2 van EZKeys. Deze software die keyboardpartijen bedenkt bij je eigen audio of midi is de ideale muzikale ...meer »»
Inschrijven tot mei - spelen vanaf oktober - finales op 9 december
Muzieknieuws 15-03-2023
Na twee vruchtbare edities gaat binnenkort Sound Track weer van start. Je kan inschrijven tot 28 mei! Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is méér. Wie zich inschrijft maakt name ...meer »»
De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering
Merknieuws 10-03-2023
Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5 ...meer »»