aanmelden
Acoustic Drums
Drums & Percussion 19-01-2017
Sakae is de fabriek die tot enkele jaren geleden Yamaha’s drums bouwde. De Almighty Birch is Sakae’s geüpdate versie van de fameuze Recording Custom. We waren reuze benieuwd naar het resultaat! ...meer »»
cymbals
Drums & Percussion 01-12-2016
Zildjian had met de Kerope-serie een megasucces, maar voor veel drummers waren de donkere, gruizige bekkens net een tandje té complex. Met de kennis die tijdens de productie van deze serie werd opged ...meer »»
Acoustic Drums
Drums & Percussion 12-10-2016
Ook met een beperkt budget kun je tegenwoordig uit vele drumkits kiezen. De grote merken vinden het een sport om zo veel mogelijk features voor zo weinig mogelijk geld te bieden. Mapex zet z’n beste ...meer »»
Cymbals
Drums & Percussion 17-08-2016
Zildjian gooit de afgelopen jaren continu hoge ogen met de high-end bekkens die ze maken, maar ook op het gebied van betaalbaarder brons hebben ze in Boston niet stilgezeten. Met een nieuwe bronsleger ...meer »»
acoustic drums
Drums & Percussion 01-08-2016
Ludwig bracht een paar jaar geleden de Club Date Element SE uit, een in het Verre Oosten gemaakte remake van de betaalbare kits uit de jaren vijftig en zestig. Maar een echte Ludwigfan wil natuurlijk ...meer »»
percussion
Drums & Percussion 27-05-2016
Trommelen, maar niet op trómmels, is hip. Op de social media struikel je erover: straatdrummers die snelle dancebeats op emmers spelen, jongetjes die op ijzeren tandwielen drummen en vergeet de Cup S ...meer »»
Cymbals
Drums & Percussion 17-05-2016
De concurrentie op de huidige cimbalenmarkt is moordend. Naast de gevestigde grote spelers zijn er de laatste vijftien jaar een gigantisch aantal kleine Turkse fabrikanten op het toneel verschenen. Vr ...meer »»
drums
Drums & Percussion 16-03-2016
De Saturn is al een flinke tijd de topset van Mapex en heeft nog onlangs een forse update gehad. In de goedkopere sets werden kort daarna een aantal features toegevoegd die bij de Saturn nog ontbraken ...meer »»