aanmelden
Baton Rouge en La Mancha doen het met de rECO serie
Merknieuws 18-10-2023
Bestacoustics Reinhardt gaat met de merken Baton Rouge (staalsnarig) en La Mancha (nylonsnarig) gitaren bouwen van de bomen uit onze achtertuin. Een nieuwe stap in het verbeteren en duurzamer maken va ...meer »»
Goedkopere uitvoering DarkRay
Merknieuws 18-10-2023
Voor wie de originele DarkRay net niet kon betalen, er komt een uitvoering van Sterling By Music Man! ...meer »»
Nu distributie via Algam Benelux 
Merknieuws 12-10-2023
Ze worden gemaakt in Los Angeles, zijn comfortabel, sterk, duurzaam en handgemaakt, de gitaarbanden van Get’m Get’m, het bedrijf van Virginia Castro dat veel bekendheid verwierf met straps m ...meer »»
Stevige injectie
Merknieuws 10-10-2023
We zaten er al een tijdje op te wachten; een nieuwe versie van Yamaha’s Montage vlaggenschip keyboard. En gelukkig is het veel meer dan een simpele opfrisbeurt geworden. ...meer »»
Vernieuwde oefencombo van EBS
Merknieuws 09-10-2023
De sound van EBS maar dan voor thuis? Met deze combo kan dat! ...meer »»
Grote beurs met veel productnieuws en superclinics van Art Cruz, Jojo Mayer, Cindy Blackman Santana en vele anderen
Merknieuws 04-10-2023
De UK Drum Show heeft de drumindustrie en de drummers weer bij elkaar gebracht. Zoveel werd duidelijk in Liverpool in het weekend van 30 september: een echt flinke drumbeurs, waar tal van grote fabrik ...meer »»
De nieuwste toevoeging aan de Original serie elektrische gitaren
Merknieuws 25-09-2023
De Aire en Tero modellen in deze nieuwe serie vintage ogende gitaren zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Black, Sunburst, Daphne Blue en Olympic White. ...meer »»
5A - 5B - 7A - in zowel wood-tip als nylon-tip
Merknieuws 11-08-2023
De 'grain', ofwel de 'nerf'. Door een exclusief lakproces wordt de nerf van het hout geaccentueerd, zodanig dat geen twee paren hetzelfde zijn. De Terra-stokken van Vic Firth zijn gemaakt van topkwal ...meer »»