aanmelden
Nieuwe volca met buizen
Merknieuws 09-05-2019
De geruchten deden al de rondte maar nu is ie officieel, de Korg volca nubass. Uniek is de oscillator met nutube buis. Hij wordt getoond op Superbooth19 in Berlijn. ...meer »»
Meer mogelijkheden dan de Peak
Merknieuws 08-05-2019
Na de Peak introduceert Novation op Superbooth19 in Berlijn trots hun nieuwste synth, de Summit. Deze is gebaseerd op de techniek van de Peak maar biedt veel meer mogelijkheden. ...meer »»
Nieuwe hybride analoog/digitaal drummachine
Merknieuws 08-05-2019
IK Multimedia kondigt een nieuwe drummachine aan die UNO Drum heet. Net als de UNO synth werd deze ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse Soundmachines. De sounds zijn een mix van analoog en sa ...meer »»
Een compacte effectprocessor van Fractal
Merknieuws 08-05-2019
Fractal Audio gaat met zijn nieuwe FM3 compacte effectprocessor de concurrentie aan met de Line 6 Helix HX. ...meer »»
Aviator, Archer en Maverick
Muzieknieuws 29-04-2019
British Drum Company timmert lekker aan de weg. Het merk komt met drie nieuwe snaredrums: een studiotijger, een klassieke met klauwtjes, en een echte alleskunner. ...meer »»
Original, Modern en Custom Shop modellen
Merknieuws 29-04-2019
Tegen alle verwachtingen in kwam Gibson dit jaar naar de NAMM met een 25 modellen sterke elektrische gitaar- en basgitaarlijn. Veel gitaristen keken er de afgelopen maanden halsreikend naar uit en van ...meer »»
Delay, overdrive/distortion en fuzz
Merknieuws 10-04-2019
Daredevil uit Chicago staat bekend om zijn handgemaakte effectpedalen die net anders dan anders zijn. Dit voorjaar brengen ze drie nieuwe pedalen uit, de Bootleg Dirty Delay, Drive-Bi overdrive/distor ...meer »»
HH-modellen ook verkrijgbaar
Merknieuws 08-04-2019
Ooit bracht Gibson een Jimi Hendrix model uit dat verdacht veel leek op een Stratocaster. Nu komt Fender met een gitaar die met humbuckers en een mahonie body een vette knipoog geeft naar het G-merk. ...meer »»