aanmelden
Glimmende triggers voor je akoestische set
Merknieuws 06-04-2017
Het productnieuws op de Musikmesse is net als vorig jaar behoorlijk spaarzaam, maar bij Yamaha vonden we nog een aantal items op E-drumgebied die we op de NAMM-show hadden gemist: triggers voor je ako ...meer »»
Demonstratie door Thomas Stolcis op de beursvloer
Merknieuws 05-04-2017
Best Acoustics Reinhardt presenteerde ons vandaag op de Musikmesse in Frankfurt (5 t/m 8 april 2017) enkele interessante producten. Zo gaan ze voor Europa iSolo distribueren, zoals we in de huidige ed ...meer »»
Scherp geprijste berken kit uit Duitsland
Merknieuws 05-04-2017
In Frankfurt is vandaag de Musikmesse van start gegaan, en op drumgebied is het belangrijkste nieuws daar afkomstig van Sonor. Het Duitse merk komt namelijk met een wat meer betaalbare berken drumkit ...meer »»
Dutch Design
Merknieuws 03-04-2017
Het Nederlandse NEXI Industries heeft een heel nieuw concept pedalboard ontwikkeld, de Solution genaamd. Om af te zijn van klitteband, tie wraps, kabeltjes en voedingen, is dit een plug and play oplos ...meer »»
‘Bijbel voor popmuzikanten’
Muzieknieuws 28-03-2017
Door de vele nieuwe (technologische) ontwikkelingen is het leven van muzikanten tegenwoordig spannender, maar ook verwarrender dan ooit. De geheel herschreven zesde editie van De Muzikantengids wil je ...meer »»
ST & ST P90: efficiente solidbody's met vette vintage vibe
Merknieuws 27-03-2017
De vorig jaar opnieuw geïntroduceerde Guild S-200 T-Bird heeft gezelschap gekregen van de T-Bird ST en ST P90. Deze modellen hebben een eenvoudigere bediening en zijn met respectievelijk humbuckers e ...meer »»
Vernieuwde klassiekers
Merknieuws 23-03-2017
Nog niet zolang geleden vernieuwde Pedaltrain zijn hele lijn pedalboards. De Classic serie leek daarbinnen het meest op de boards waarmee Pedaltrain bekend werd, alleen ontbrak nog één formaat. Die ...meer »»
Classic T combineert vintage vibe met moderne sounds en bespeelbaarheid
Gitarist Extra 17-03-2017
Cort en de Britse gitaarbouwer Manson werken in 2017 opnieuw samen. Naast M-Jet voor shredders komt men met de meer vintage georiënteerd Classic TC. ...meer »»