aanmelden
Recording & Producing 27-02-2015
STUDIO MICROPHONE   Net zoals in andere domeinen zijn er ook in de audiowereld zo van die iconische merken. Als ik tegen u “studiomicrofoon” zeg, dan is de kans groot dat u met een ...meer »»
Recording & Producing 27-02-2015
INSTRUMENT MICROPHONES  Kent u DAP Audio? Dit is een Nederlands merk dat diverse audio-producten tegen een betaalbare prijs op de markt brengt. Hoewel deze producten doorgaans in China gemaa ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2015
LINEAR PCM RECORDER / 4-TRACK RECORDER WITH WI-FI  Draagbare recorders zijn de dag van vandaag gemeengoed geworden. Er zijn heel wat modellen op de markt, in diverse prijsklassen en met geva ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2015
NEARFIELD STUDIO MONITORS KRK is een fabrikant van monitors (en hoofdtelefoons), die tegenwoordig een behoorlijke reputatie geniet. We treffen hun modellen aan in studio’s over de gehele we ...meer »»
Recording & Producing 23-12-2014
STUDIO MONITORS & MONITOR CONTROLLER In het vorige nummer ontdekten we twee producten van het Zwitserse merk Nowsonic. En nu hebben we hier alweer twee andere toestellen voor ons staan. Ik mo ...meer »»
Recording & Producing 23-12-2014
STUDIO HEADPHONES KRK kennen we van zijn monitors die we in heel wat (home) studio’s over de hele wereld terugvinden. Minder gekend is dat dit Amerikaanse bedrijf ook hoofdtelefoons in de c ...meer »»
Recording & Producing 27-11-2014
STUDIO MONITOR  Het is niet de eerste keer dat we studiomonitors van Focal testen. De producten van deze Franse fabrikant zijn goed gekend en vallen in de smaak binnen het opnamewereldje, zo ...meer »»
Recording & Producing 27-11-2014
HEADPHONE AMPLIFIER & POWER SUPPLY/CONDITIONER In onze “recording & producing” rubriek is Nowsonic nog een onbekend merk. Ik krijg net de eerste twee toestellen binnen om te t ...meer »»