aanmelden
PRS' eerste offset elektrische gitaar is er nu ook als semi-hollowbody
Merknieuws 16-05-2019
De S2 Vela Semi-Hollow is een vintage-ge├â┬»nspireerde gitaar met veel persoonlijkheid en tonale texturen. De nieuwe PRS maakt deel uit van de S2 serie met modellen die volledig van mahonie zijn gemaa ...meer »»
Laatste Korgsynth als desktop module
Merknieuws 09-05-2019
De Korg Minilogue XD is nog maar net goed en wel verkrijgbaar of er is al een moduleversie van uitgekomen. Neemt minder plaats in en kost ook minder. ...meer »»
FM synth met keyboard
Merknieuws 09-05-2019
De vorig jaar verschenen Digitone van Elektron is er binnenkort ook als keyboardversie onder de naam Digitone Keys. ...meer »»
Nieuwe volca met buizen
Merknieuws 09-05-2019
De geruchten deden al de rondte maar nu is ie officieel, de Korg volca nubass. Uniek is de oscillator met nutube buis. Hij wordt getoond op Superbooth19 in Berlijn. ...meer »»
Meer mogelijkheden dan de Peak
Merknieuws 08-05-2019
Na de Peak introduceert Novation op Superbooth19 in Berlijn trots hun nieuwste synth, de Summit. Deze is gebaseerd op de techniek van de Peak maar biedt veel meer mogelijkheden. ...meer »»
Nieuwe hybride analoog/digitaal drummachine
Merknieuws 08-05-2019
IK Multimedia kondigt een nieuwe drummachine aan die UNO Drum heet. Net als de UNO synth werd deze ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse Soundmachines. De sounds zijn een mix van analoog en sa ...meer »»
Een compacte effectprocessor van Fractal
Merknieuws 08-05-2019
Fractal Audio gaat met zijn nieuwe FM3 compacte effectprocessor de concurrentie aan met de Line 6 Helix HX. ...meer »»
Aviator, Archer en Maverick
Muzieknieuws 29-04-2019
British Drum Company timmert lekker aan de weg. Het merk komt met drie nieuwe snaredrums: een studiotijger, een klassieke met klauwtjes, en een echte alleskunner. ...meer »»