aanmelden
Eigenzinnig ontwerp
Merknieuws 21-07-2018
Met de Silveray gitaren gaat Stagg een nieuwe richting op en laat gelijk zien helemaal van deze tijd te zijn. Zagen we van het merk voorheen vooral gitaren die waren afgeleid van de klassiekers, met d ...meer »»
Compacter en goedkoper
Merknieuws 20-07-2018
Arturia heeft een nieuwe bruut toegevoegd aan hun collectie, de DrumBrute Impact. Het is een analoge drumcomputer met ingebouwde sequencer voor een aantrekkelijke prijs ...meer »»
Versterker, PA en monitor in een
Merknieuws 18-07-2018
Op de NAMM show waren we al onder de indruk van de presentatie van de Bose S1 Pro, dus zagen we uit naar dit testexemplaar. In feite is het een PA-speaker bestaande uit een woofer met daarvoor geplaat ...meer »»
Pedalboard voor de akoestische gitarist
Merknieuws 13-07-2018
Nexi Industries brengt een pedalboard en vier effectpedalen uit voor de akoestische gitarist. ...meer »»
Nieuwe hardware, nieuwe stokken
Merknieuws 05-07-2018
In Nashville vond vorig weekeind de zomer editie van de Namm Show plaats. Hoewel die show heel wat kleiner en aanzienlijk minder belangrijk is dan de editie die elke januari in Los Angeles wordt gehou ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 04-07-2018
Vorige week vond de Summer-NAMM plaats in de Amerikaanse muziekhoofdstad Nashville. De komende tijd zullen we nog wat nieuwtjes publiceren. Houd deze pagina's en onze facebook dus in de gaten. Music M ...meer »»
Nieuwe keyboard controllers van Nektar
Merknieuws 01-07-2018
Nektar brengt met de twee modellen in de T-serie nu ook diepgaande editing voor plug-ins ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 29-06-2018
Een compactere versie van de Casino? Een SG of ES die enkelspoels te schakelen is? Epiphone kwam met veel moois naar de Summer-NAMM die nu gaande is in Nashville. ...meer »»