aanmelden
Veel nieuws van ESP, E-II en LTD
Merknieuws 13-01-2021
Januari, de maand van de NAMM Show in Anaheim, Californië, is daarmee dé maand van het productnieuws. En ook nu de NAMM Show alleen virtueel bereikbaar is, presenteren veel merken hun 2021 model ...meer »»
Nieuwe versies met 3 oscillatoren, parafonie en meer effecten
Merknieuws 13-01-2021
IK Multimedia heeft een uitgebreide versie van hun analoge Uno Synth uitgebracht onder de naam UNO Synth Pro. Daarvan komt er ook een desktopversie ...meer »»
Met mooie nieuwe kleuren
Merknieuws 13-01-2021
Na de Jack Casady, is ook de Embassy leverbaar in mooie nieuwe kleuren. Hier lees je alles over de specs én die kleuren. ...meer »»
Snelle jongens en een bekend model
Merknieuws 12-01-2021
Vorige jaar zaten we op deze dag in het vliegtuig naar LA voor de NAMM-show. Deze vindt dit jaar - om de bekende redenen - virtueel plaats. We verwachten deze maand misschien iets minder productnieuws ...meer »»
Snelle bassen in de Pro-Mod Bass Serie
Merknieuws 12-01-2021
Charvel is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt als je een bas gaat kopen. Het merk bouwt – onder de paraplu van Fender – dan ook instrumenten die voor een specifieke doelgroep z ...meer »»
Werken samen aan een Thunderbird en twee Flying V's
Merknieuws 08-01-2021
Er is dit jaar geen echte NAMM-show, maar de nieuwtjes stromen langzaam maar zeker binnen. Bijzonder is de samenwerking tussen KISS-oprichter en -bassist Gene Simmons en Gibson. Samen introduceren ze ...meer »»
Custom made in vier smaken
Merknieuws 12-11-2020
Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes. ...meer »»
Op de redactie bekeken we de nieuwe features van Live 11
Merknieuws 10-11-2020
Live 10 van Ableton kwam februari 2018 op de markt, dus het lag in de lijn der verwachtingen dat er al snel weer een major update aan zou komen. En inderdaad! In deze preview kunnen we van Live 11 alv ...meer »»