aanmelden
In drie modellen: red cedar, spruce en pale brankowood
Merknieuws 20-02-2023
Het Franse Lâg Guitars heeft zijn nieuwste gitaar onthuld: de Sauvage Travel, 'Ontworpen voor de avonturier die een gitaar wil hebben voor alle seizoenen'. Er zullen drie nieuwe modellen beschikbaa ...meer »»
De ‘best of’ van Nord populair onder giggende muzikanten
Merknieuws 17-02-2023
De populaire Nord Stage 3 was na zes jaar wel aan een update toe en die is er nu dan. Intern is er niks radicaals gebeurd met de Nord Stage 4, maar met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpe ...meer »»
Van 14 tot en met 22 februari 2023
Muzieknieuws 14-02-2023
In Amsterdam en Rotterdam vinden de komende week benefietconcerten plaats om geld in te zamelen voor de Giro 555 actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. ...meer »»
Met zwevende speakers!
Merknieuws 09-01-2023
Ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan presenteert Roland het concept van een innovatieve piano. Het design is al opvallend, maar het pianogeluid wordt deels weergegeven met drone speakers. ...meer »»
Eindelijk te koop
Merknieuws 06-01-2023
Al 3 jaar geleden kondigde Expressive E hun ultra-expressieve keyboardcontroller aan. Nu is ie dan eindelijk te koop, mét bijbehorende ingebouwde digitale synth. ...meer »»
ook voor niet-abonnees
Merknieuws 16-12-2022
Over de serie TR-drummachines van Roland hoeft weinig gezegd te worden. Ze zijn simpelweg essentieel voor de muziek van nu. De pluginversies zijn nu ook gewoon te koop. ...meer »»
Voor live on stage, in thuisstudio's of bij podcasts
Merknieuws 14-12-2022
We geven allemaal geld uit aan de beste studiomonitoren, de nieuwste iPad, vintage gitaren of de laatste synth en daarbij worden accessoires vaak vergeten of ze zijn de sluitpost. Maar wees eerlijk: e ...meer »»
hardware in the box
Merknieuws 09-12-2022
Als een hardware synthesizer digitaal is kun je hem moeiteloos naar een plugin omzetten. Korg doet dit consequent met hun producten, nu ook met de recente modwave. ...meer »»