aanmelden
Live Sound & PA 29-01-2014
PASSIVE & ACTIVE SPEAKER CABINETS Nog geen maand na de test van een CPX set van JB-Systems, zorgt fabrikant Beglec alweer voor nieuw speelgoed in onze testruimte! We mogen kennis maken met de ...meer »»
DJ Gear & VJ 29-01-2014
DIGITAL DJ MIXER Allen&Heath is een toonaangevend Brits bedrijf dat vooral gekend is voor zijn professionele studio en live PA mixing consoles. Het bedrijf staat garant voor z’n hoge bo ...meer »»
Light Gear 29-01-2014
FLAT SPOTLIGHT Het aanbod van Staggproducten is erg uitgebreid, denk bijvoorbeeld alleen al aan hun LED-projectoren. Ze zijn niet enkel erg zuinig, maar ook intelligent ontworpen, waardoor ze in ...meer »»
Recording & Producing 30-12-2013
HANDHELD RECORDER Digitale recorders zijn de laatste jaren gemeengoed geworden. En toch, als we een hedendaags model vergelijken met één van pakweg een jaar of drie geleden, dan zie ...meer »»
Recording & Producing 30-12-2013
HANDHELD RECORDER De naam van het toestel spreekt voor zicht: deze interface is niet bedoeld voor een pc. Van de andere kant, als je een grote fan bent van Apple, dan geraakt u makkelijk in de ba ...meer »»
Live Sound & PA 30-12-2013
POWERED SPEAKER & SUBWOOFER CABINETS Vandaag krijgen we de kans om een set nieuwe speakers van LD Systems op de rooster te leggen. ‘Vriend aan huis’ LD, mag ik ondertussen wel zeg ...meer »»
Live Sound & PA 30-12-2013
SPEAKER CABINETS & SUBWOOFER  Onze vrienden van Beglec, Belgisch fabrikant van merken als JB Systems, Synq en Briteq, zorgen vandaag voor de frisse wind in mijn testruimte. Ze stuurden m ...meer »»
Light Gear 30-12-2013
MOVING HEADS  Stagg is een vrij onbekend merk in het wereldje van stage en discoverlichting. Ik wist niet dat hun catalogus zo veelomvattend was. Violen, gitaren, slagwerk, blazers, maar ook ...meer »»