aanmelden
Nieuwe bekkenserie van Meinl - beluister ze hier
Merknieuws 15-03-2017
Meinl lanceerde op de NAMM show in L.A., januari 2017, de Pure Alloy-serie. De Pure Alloys zijn warm, bestuurbaar en ontzettend muzikaal, toepasbaar in allerlei stijlen. Beluister de bekkens in onders ...meer »»
Sjouwen met zware versterkers is verleden tijd
Merknieuws 15-03-2017
Gitaar of bas spelen zonder versterker is dankzij een externe preamp, die aangesloten is op een P.A, mogelijk. Mooer heeft deze markt en het ‘minder minder’ principe ontdekt en komt met de Mooer Mic ...meer »»
Ook linkshandig verkrijgbaar
Merknieuws 07-03-2017
De tweede Mott van d'Angelico is qua net zo opvallend als de Excel-versie, maar een stukje vriendelijker voor de portemonnee. ...meer »»
Merknieuws 19-02-2017
DRUMS AND PERCUSSION   Ludwig Legacy Mahogany Ludwig bracht een paar jaar geleden de Legacy Maple terug: een high-end drumkit met een ketel van twee relatief dikke lagen esdoorn en een tussenl ...meer »»
Vellen met een klassiek karakter
Merknieuws 17-02-2017
Het is klassiekernieuws dat de klok slaat bij Remo dit jaar. De Amerikaanse vellenproducent introduceerde op de NAMM-show twee belangrijke releases: de Felt-Tone bassdrumvellen, en de Classic Fit vell ...meer »»
Kloofmachine/delay
Merknieuws 10-02-2017
Als je aan Electro-Harmonix en delay denkt, denk je aan de analoge Memory Man. Met de Canyon willen de Amerikanen een breder delay-publiek trekken. Met zijn tien verschillende modi en een ingebouwde l ...meer »»
Ludwig Platinum Snare Drum Center Tour
Muzieknieuws 07-02-2017
De Ludwig-importeur voor Europa, Fentex Percussion uit Lijnden, maakt momenteel een intensieve tour langs 50 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk: The Ludwig Platinum Snar ...meer »»
Nieuwe weg naast de akoestische- en archtopgitaren
Merknieuws 03-02-2017
De Chinese handgebouwde akoestische gitaren van Eastman zijn in Nederland inmiddels behoorlijk ingeburgerd, net als de semi-akoestische thinlines. Daarnaast maken ze mandolines, archtops en nylonsnari ...meer »»