aanmelden
Stapels sproductnieuws uit Los Angeles!
Merknieuws 22-01-2017
Natuurlijk zijn we weer afgereisd naar de NAMM Show in het plaatsje Anaheim, een van de steden die samen groot Los Angeles vormen, met in totaal net zoveel inwoners als heel Nederland. L.A. is een ech ...meer »»
3 februari 2017 in 013, Tilburg; 5 februari 2017, De Spiegel, Zwolle
Muzieknieuws 13-01-2017
Hij is al jaren de ongekroonde koning van fingerstylegitaar. Tommy Emmanuel komt begin februari voor twee concerten naar Nederland, in Tilburg en Zwolle. Hij beheerst alle technieken tot in de puntjes ...meer »»
Met Lucas van Merwijk, Michael Schack, Cesar Zuiderwijk, Robin Assen, Jochen Hachgenei, Bernt Nellen en Fred Cohen
Events 15-12-2016
Met je collega-drummers (van beginner tot gevorderd, van jong tot oud, van jazz tot metal) een hele dag alles uitwisselen wat met drummen te maken heeft. De vierde editie van De Drummersdag vindt plaa ...meer »»
King Crimson-bassist leed aan kanker
Muzieknieuws 08-12-2016
Op 7 december is Greg Lake overleden. Hij vocht al een tijd tegen kanker. Lake was bassist/zanger van King Crimson, bassist, gitarist, zanger en songwriter voor Emerson, Lake & Palmer en de kans is gr ...meer »»
Luxepaard met vintage mahonie ketel
Merknieuws 05-12-2016
Ludwig bracht een paar jaar geleden de Legacy Maple terug: een high-end drumkit met een ketel van twee relatief dikke lagen esdoorn en een tussenlaag populierenhout. Datzelfde concept passen de Amerik ...meer »»
Problemen voor dealers en fabrikanten; een lichtpuntje voor de consument
Muzieknieuws 05-12-2016
In Zuid-Afrika is tijdens de Convention of International Trade of Endangered Species of Flora and Fauna, oftwel CITES, besloten dat alle soorten palissander (rosewood, geslacht dalbergia) en bubinga ( ...meer »»
Focal verlaagt prijzen Alpha studiomonitors met 15% tot einde jaar
Merknieuws 26-11-2016
Tot het einde van het jaar, 31 december 2016, doet Focal een een wereldwijde actie. Ze verlagen de prijzen van Focal Alpha studiomonitors met 15% en via een groot social media event #proudofmyalphas ...meer »»
Nieuw muziekplatform zoekt investeerders
Muzieknieuws 22-11-2016
Vijf muziekliefhebbers zijn een veelomvattend muziekplatform aan het ontwikkelen en zoeken aandeelhouders! Via crowdfunding site Symbid kan je al voor 20 euro een aandeel krijgen in dit nieuwe initiat ...meer »»