aanmelden
DJ Gear & VJ 27-03-2008
Het digitale dj-tijdperk is al een tijdje een feit en deze trend neemt allesbehalve af. Ook uit het hoge noorden krijgen we nu een broertje in deze reeks. Het Finse merk EKS zorgt voor een nieuwe, en ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
In 2003 hebben we al kennis kunnen maken met de Beat6 MKII van JB Systems, toen al een kanjer van een mengtafel in zijn prijsklasse. Sinds juli dit jaar hebben ze bij JB Systems een opvolger: de ‘Bea ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
Plaatswinst is een onderwerp dat hoe langer hoe meer aandacht krijgt. Mede daarom verschijnen er hoe langer hoe meer gecombineerde toestellen. Zo worden mengtafels vaak uitgerust met tal van functies ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2008
Op het gebied van compacte luidsprekers van degelijke kwaliteit is Electro-Voice zeker geen onbekend merk. Als ik over de serie Sx spreek zullen velen onder jullie weten waarover ik het heb. Electrovo ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2008
Ok, we geven het toe, buiten Volvo, the Swedish Chef en (we dachten ook) Pippi Langkous, kennen we niet echt veel van de Zweedse export. Al verdient het Zweedse E-lab toch wel even jouw en mijn aandac ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2008
Is het nog mogelijk een audio/MIDI software te ontwikkelen die én kan concurreren met de tenoren in dit gebied én er tegelijkertijd commercieel mee kan wedijveren? Hoe kan je nu nog goed verkopen op ...meer »»
DJ Gear & VJ 31-01-2008
ARCHITECTUUR Je kan met deze Faderboard, vertrekkend van synthesizer of sampler-klanken, op dezelfde manier zowel melodisch als percussief tewerk gaan als een klavierspeler. Alleen zul je de klan ...meer »»
DJ Gear & VJ 31-01-2008
Hij was al meer dan een jaar geleden aangekondigd en intussentijd zelfs van uitzicht veranderd. Waarschijnlijk heeft Numark niets aan het toeval willen overlaten en wou men zeker willen spelen. De gro ...meer »»