aanmelden
DJ Gear & VJ 11-04-2008
Onlangs had ik het plezier om de "Mini Kaoss Pad" te testen. Nu is het de beurt aan zijn grote broer, de Kaoss Pad 3, om aan een test onderworpen te worden. Zelf ben ik vastberaden om er één aan te ...meer »»
DJ Gear & VJ 11-04-2008
Mixmeister werd reeds op de Namm in januari voorgesteld door Numark en sinds mei zijn de twee nieuwigheden uit deze test ook verkrijgbaar in Europa. Het gaat om de Mixmeister Studio en Mixmeister Fusi ...meer »»
DJ Gear & VJ 11-04-2008
Deze direct drive draaitafel met USB-aansluiting merkte ik al in Frankfurt op en is dus alweer een tijdje op de markt. Ondertussen komen er steeds meer en meer draaitafels uit met deze handige aanslui ...meer »»
Recording & Producing 31-03-2008
Wat had je vroeger niet allemaal nodig om muziek te maken op je computer? Het begon uiteraard bij een dure computer, dan een hele hoop hardware zoals samplers (om iets te kunnen horen), wat keyboards ...meer »»
Live Sound & PA 31-03-2008
Voor de liefhebbers van geluidstechniek is de compressor vaak het meest mysterieuze toestel van de hele audioketen. Iedereen begrijpt wel waarvoor een microfoon of een reverb dient, maar hoewel compre ...meer »»
Live Sound & PA 31-03-2008
dB Technologies is een Italiaanse fabrikant die al heel wat ervaring heeft in de branche. Dat blijkt ook uit hun jaarijkse catalogus, vol uiteenlopende producten. Dit merk is eigendom van AEB Holdings ...meer »»
Recording & Producing 31-03-2008
Elk concert of opname begint bij de bron, namelijk de stem of het instrument. Net daarna komt er een microfoon. De uiteindelijke kwaliteit zal voor een groot deel beïnvloed worden door die micro. ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
Deze EVO5 werd aangekondigd als de revolutie in mengtafelland. Het werd een combinatie van een Nuo4 en een Nuo5; een vijf kanaalsmengtafel met midi en effecten, een 12- sporige firewire interface en T ...meer »»