aanmelden
Live Sound & PA 31-03-2008
dB Technologies is een Italiaanse fabrikant die al heel wat ervaring heeft in de branche. Dat blijkt ook uit hun jaarijkse catalogus, vol uiteenlopende producten. Dit merk is eigendom van AEB Holdings ...meer »»
Recording & Producing 31-03-2008
Elk concert of opname begint bij de bron, namelijk de stem of het instrument. Net daarna komt er een microfoon. De uiteindelijke kwaliteit zal voor een groot deel beïnvloed worden door die micro. ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
Deze EVO5 werd aangekondigd als de revolutie in mengtafelland. Het werd een combinatie van een Nuo4 en een Nuo5; een vijf kanaalsmengtafel met midi en effecten, een 12- sporige firewire interface en T ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
Het digitale dj-tijdperk is al een tijdje een feit en deze trend neemt allesbehalve af. Ook uit het hoge noorden krijgen we nu een broertje in deze reeks. Het Finse merk EKS zorgt voor een nieuwe, en ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
In 2003 hebben we al kennis kunnen maken met de Beat6 MKII van JB Systems, toen al een kanjer van een mengtafel in zijn prijsklasse. Sinds juli dit jaar hebben ze bij JB Systems een opvolger: de ‘Bea ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-03-2008
Plaatswinst is een onderwerp dat hoe langer hoe meer aandacht krijgt. Mede daarom verschijnen er hoe langer hoe meer gecombineerde toestellen. Zo worden mengtafels vaak uitgerust met tal van functies ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2008
Op het gebied van compacte luidsprekers van degelijke kwaliteit is Electro-Voice zeker geen onbekend merk. Als ik over de serie Sx spreek zullen velen onder jullie weten waarover ik het heb. Electrovo ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2008
Ok, we geven het toe, buiten Volvo, the Swedish Chef en (we dachten ook) Pippi Langkous, kennen we niet echt veel van de Zweedse export. Al verdient het Zweedse E-lab toch wel even jouw en mijn aandac ...meer »»