aanmelden
Lichtgewicht klassiekers met een moderne touch
Merknieuws 22-02-2018
Flatbase hardware is populair en ook Tama doet wat dat betreft een duit in het zakje. De Japanners hebben op hardware echter een reputatie hoog te houden, en ze zijn bij het ontwerp van de stands en p ...meer »»
Pedaal maakt gitaargeluid levendiger en rijker
Merknieuws 20-02-2018
Taurus heeft het Servo Analog Guitar Enhancer pedaal aangekondigd, dat volgens het Poolse bedrijf de ontbrekende schakel is in het bereiken van een echte natuurlijke buizendynamiek. ...meer »»
Handgehamerde Turkse bekkens voor Amerikaanse sessiecat
Merknieuws 19-02-2018
Istanbul Agop sloeg het afgelopen jaar de handen ineen met drummer Aaron Sterling om twee mooie crash/rides te creëren. Sterling deed de afgelopen jaren sessiewerk voor onder andere John Mayer, Taylo ...meer »»
Haal voordeel uit je pedalen!
Merknieuws 15-02-2018
De Boss Collectors Club is een online community van Boss-gebruikers. Met de huidige Pedal Perks actie kan je voordeel halen uit de Bosspedalen die je sinds 1 oktober 2017 hebt gekocht. De actie loopt ...meer »»
Muzieknieuws 06-02-2018
Audio-Technica laat weten dat de naam van hun Nederlandse distributeur, Iemke Roos Audio, vanaf 6 februari 2018 verandert in ‘Audio-Technica Benelux’. ...meer »»
Squier, Sabian, Warwick, JBL en veel meer!
Muzieknieuws 27-01-2018
Vandaag gingen we op de NAMM Show in L.A. onder heel veel meer kijken bij Squier, EVH, Sabian, Warwick, JBL en Korg. Het is nog maar de tweede dag van de vier,maar we zijn er al helemaal van overtuigd ...meer »»
Tijdens de Roland persconferentie bij de opening van de NAMM Show 2018  
Muzieknieuws 25-01-2018
Thomas Dolby neemt bij allereerste activiteit op de NAMM Show in L.A. – de Roland persconferentie – de Roland Lifetime Achivemnet Award in ontvangst, en laat die vergezeld gaan van een fantastische ...meer »»
Meer Fender, Vox, ESP, Yamaha, Focusrite en Arturia!
Merknieuws 25-01-2018
De eerste dag op de NAMM Show in L.A. brengt meteen al veel interessante verrassingen. We gingen op bezoek bij -onder heel veel meer -Fender, Vox, ESP, Moog, Arturia, Focusrite en Universal Audio. ...meer »»