aanmelden
Merknieuws 13-04-2018
Roland en Puma werkten samen aan een paar schoenen en Roland 'sneakte' stiekem een aantal nieuwe modules in de spotlights. ...meer »»
Podiummonster verbeterd
Merknieuws 11-04-2018
De jaarlijkse Musikmesse in Frankfurt is weer van start gegaan en Nord komt praktisch elk jaar met een interessante productrelease. De Nord Piano 4 is een flinke upgrade van de al niet misselijke voor ...meer »»
Lionheart, Ironheart en Supergroup op bureaubladformaat
Merknieuws 10-04-2018
De Musikmesse in Frankfurt is weer begonnen. Ondanks dat de beurs de laatste jaren behoorlijk in de schaduw van de NAMM in LA staat, zal er ongetwijfeld wat nieuws te vertellen zijn. We trappen af met ...meer »»
Workshops en concerten van topgitaristen
Muzieknieuws 07-04-2018
Ad Vandenberg, Jan Akkerman, Stochelo Rosenberg, Arnold van Dongen, Yori Swart en andere topgitaristen komen zondagmiddag 8 april naar het Stadskasteel in Bergen op Zoom voor workshops, Q&A’s en conc ...meer »»
High-powered tweed Twin
Merknieuws 30-03-2018
Fender brengt in samenwerking met Joe Bonamassa de '59 Twin-Amp JB Edition uit. Deze signatureversterker van de populaire bluesgitarist combineert Bonamassa's favoriete functies in een nieuw model. Wi ...meer »»
Opmerkelijke keuze van Mr. Pawnshopgitaar
Muzieknieuws 28-03-2018
Samen met Dan Auerbach van The Black Keys was Jack White met de White Stripes in het begin van het nieuwe millennium verantwoordelijk voor de populariteit van pawnshopgitaren. Des te opmerkelijker dat ...meer »»
Bekende tremolo in nieuw doosje.
Merknieuws 27-03-2018
In 2017 kwam Carl Martin met een nieuwe serie pedalen. De DC Drive was de eerste en vanaf mei is de Surf Trem leverbaar ...meer »»
Merknieuws 27-03-2018
De Minimoog blijft een iconische synth. Voor wie een origineel of een van de recente re-issue's te kostbaar is of gewoon altijd een Mini bij zich wil hebben, is er nu een app voor iOS ...meer »»