aanmelden
Nieuwe hardware, nieuwe stokken
Merknieuws 05-07-2018
In Nashville vond vorig weekeind de zomer editie van de Namm Show plaats. Hoewel die show heel wat kleiner en aanzienlijk minder belangrijk is dan de editie die elke januari in Los Angeles wordt gehou ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 04-07-2018
Vorige week vond de Summer-NAMM plaats in de Amerikaanse muziekhoofdstad Nashville. De komende tijd zullen we nog wat nieuwtjes publiceren. Houd deze pagina's en onze facebook dus in de gaten. Music M ...meer »»
Nieuwe keyboard controllers van Nektar
Merknieuws 01-07-2018
Nektar brengt met de twee modellen in de T-serie nu ook diepgaande editing voor plug-ins ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 29-06-2018
Een compactere versie van de Casino? Een SG of ES die enkelspoels te schakelen is? Epiphone kwam met veel moois naar de Summer-NAMM die nu gaande is in Nashville. ...meer »»
In 1 dag een nummer schrijven, opnemen en een videoclip maken in de grootste mobiele studio van Europa
Muzieknieuws 28-06-2018
In de VS tourt de John Lennon Educational Tour Bus al jaren langs scholen, festivals en conferenties. De Europese versie was voor het laatst in Nederland in 2014. Dit non-profit talentontwikkelingspro ...meer »»
Meinl Stick and Brush
Merknieuws 27-06-2018
In Gutenstetten, bij de Meinl Fabriek, werd afgelopen weekeind het allereerste Meinl Percussion festival georganiseerd. De Duitsers gebruikten het festival meteen voor de lancering van hun nieuwste af ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 20-06-2018
Eind juni vindt de Summer-NAMM in Nashville plaats. Dit is het kleine broertje van de beurs in januari, maar er zijn elk jaar toch leuke nieuwtjes te melden. Zo neemt Guild aardig wat nieuwe modellen ...meer »»
Veel nieuwe, Mexicaanse modellen op gitaar- en basgebied.
Merknieuws 19-06-2018
De Standard-serie, gebouwd in Mexico, is al jarenlang de instapserie van Fender en daardoor razendpopulair. Het is immers de best betaalbare optie met het Fender-logo op de kop Deze Standards worden p ...meer »»