aanmelden
Meinl Stick and Brush
Merknieuws 27-06-2018
In Gutenstetten, bij de Meinl Fabriek, werd afgelopen weekeind het allereerste Meinl Percussion festival georganiseerd. De Duitsers gebruikten het festival meteen voor de lancering van hun nieuwste af ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 20-06-2018
Eind juni vindt de Summer-NAMM in Nashville plaats. Dit is het kleine broertje van de beurs in januari, maar er zijn elk jaar toch leuke nieuwtjes te melden. Zo neemt Guild aardig wat nieuwe modellen ...meer »»
Veel nieuwe, Mexicaanse modellen op gitaar- en basgebied.
Merknieuws 19-06-2018
De Standard-serie, gebouwd in Mexico, is al jarenlang de instapserie van Fender en daardoor razendpopulair. Het is immers de best betaalbare optie met het Fender-logo op de kop Deze Standards worden p ...meer »»
Zondag 9 september in Scheveningen - Geen inschrijfgeld nodig!
Events 07-06-2018
Heb je je nog niet ingeschreven om mee te doen aan het grote slagwerkspektakel op zondag 9 september in Scheveningen, Four Horizons - 2000 drummers aan zee? Doe het snel, want er zijn al meer dan 1200 ...meer »»
Doordacht & vederlicht
Merknieuws 25-05-2018
De Zoom H1n handheld recorder is met zijn luttele 60 gram het ultieme lichtgewicht. Ook het prijskaartje is vederlicht, maar dat zie je niet terug in de capaciteit van deze recorder. ...meer »»
Nieuwe Moog synth
Merknieuws 14-05-2018
Vorige week meldden we al dat Moog een nieuwe synth introduceert op het Moogfest. De Grandmother is nu officieel uit en er zijn verschillende video's waarin je meer te weten komt over de nieuwe Moog t ...meer »»
Laat je ontdekken! En pak onze tips mee!
Events 12-05-2018
De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 26 mei in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. Op deze dag kan je als muzikant advies vragen aan muzie ...meer »»
Met drie eigen bodyvormen
Merknieuws 09-05-2018
We kenden al de Concert en de grotere Concerto bodyvormen van Breedlove. Dit jaar presenteert het Amerikaanse merk de Concertina, die een kleinere omvang heeft. Met deze drie eigen ontwerpen bestrijkt ...meer »»