aanmelden
Haal voordeel uit je pedalen!
Merknieuws 15-02-2018
De Boss Collectors Club is een online community van Boss-gebruikers. Met de huidige Pedal Perks actie kan je voordeel halen uit de Bosspedalen die je sinds 1 oktober 2017 hebt gekocht. De actie loopt ...meer »»
Muzieknieuws 06-02-2018
Audio-Technica laat weten dat de naam van hun Nederlandse distributeur, Iemke Roos Audio, vanaf 6 februari 2018 verandert in ‘Audio-Technica Benelux’. ...meer »»
Squier, Sabian, Warwick, JBL en veel meer!
Muzieknieuws 27-01-2018
Vandaag gingen we op de NAMM Show in L.A. onder heel veel meer kijken bij Squier, EVH, Sabian, Warwick, JBL en Korg. Het is nog maar de tweede dag van de vier,maar we zijn er al helemaal van overtuigd ...meer »»
Tijdens de Roland persconferentie bij de opening van de NAMM Show 2018  
Muzieknieuws 25-01-2018
Thomas Dolby neemt bij allereerste activiteit op de NAMM Show in L.A. – de Roland persconferentie – de Roland Lifetime Achivemnet Award in ontvangst, en laat die vergezeld gaan van een fantastische ...meer »»
Meer Fender, Vox, ESP, Yamaha, Focusrite en Arturia!
Merknieuws 25-01-2018
De eerste dag op de NAMM Show in L.A. brengt meteen al veel interessante verrassingen. We gingen op bezoek bij -onder heel veel meer -Fender, Vox, ESP, Moog, Arturia, Focusrite en Universal Audio. ...meer »»
Ook een semi-hollow variant van de Modern Double Cut op de CES beurs
Merknieuws 12-01-2018
We weten al dat we Gibson dit jaar niet zullen zien bij de NAMM, maar op de CES beurs voor consumentenelektronica die momenteel in Las Vegas plaatsvindt, heeft Gibson/Philips wel een stand - en daar z ...meer »»
Fano JM4 Standard
Merknieuws 03-01-2018
Fano is een Amerikaans merk dat met de hand bijzondere gitaren en bassen bouwt. Meestal zijn ze gebaseerd op bekende modellen, zoals de Fender Starcaster en Jazzmaster (JM), Rickenbacker en Silvertone ...meer »»
Clinics en lessen van Rene Creemers, Koen Herfst, Cesar Zuiderwijk, Vernon Chatlein, Marcos Baggiani en Fred Cohen
Events 01-01-2018
Een dag lang clinics en lessen nemen van topdrummers en -docenten! Dat kan op De Drummersdag, zondag 11 februari, van 10 tot 6. Clinics zijn er deze keer van René Creemers en Koen Herfst, die na hun ...meer »»