aanmelden
Twee festivaldagen in Bergen op Zoom inclusief uitreiking Sena Performers European Guitar Award
Events 22-06-2019
Pablo van de Poel, Eric Vaarzon Morel, Vedran Mirčetić, René van Barneveld en vele anderen komen zondagmiddag 23 juni naar het Markiezenhof in Bergen op Zoom voor workshops, Q&A’s en con ...meer »»
De verkoop van 127 items uit de persoonlijke verzameling van de Pink Floyd-gitarist brengt 21,5 miljoen dollar op
Muzieknieuws 21-06-2019
De veiling van 127 gitaren, versterkers en meer van David Gilmour bij Christie's in New York heeft alle records verbroken met een totaalopbrengst van 21.490.750 dollar. De voormalige Pink Floyd-zanger ...meer »»
Eind augustus zijn er zeven Majesty-modellen leverbaar
Merknieuws 21-06-2019
Er is momenteel geen tekort aan Music Man signaturemodellen van John Petrucci - de laatste keer dat we telden waren het er acht! De nieuwste Majesty is uitgerust om alles aan te kunnen waar de veeleis ...meer »»
Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard
Muzieknieuws 19-06-2019
Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeu ...meer »»
Alle basiseffecten in één stompbox
Merknieuws 03-06-2019
Keeley Electronics brengt met de nieuwe DDR Drive Delay Reverb, een pedaal waarmee je drie basiseffecten in één stompbox hebt. Zoals Keeley zegt ‘het enige pedaal wat je ooit nodig zult heb ...meer »»
Geïnspireerd op de vlaggen
Merknieuws 17-05-2019
Fender introduceert in samenwerking met HBO de nieuwe Game of Thrones Sigil collectie, bestaande uit drie gitaren. De drie gitaren staan symbool voor de belangrijkste huizen van Game of Thrones: huis ...meer »»
PRS' eerste offset elektrische gitaar is er nu ook als semi-hollowbody
Merknieuws 16-05-2019
De S2 Vela Semi-Hollow is een vintage-geïnspireerde gitaar met veel persoonlijkheid en tonale texturen. De nieuwe PRS maakt deel uit van de S2 serie met modellen die volledig van mahonie zijn gemaa ...meer »»
Laatste Korgsynth als desktop module
Merknieuws 09-05-2019
De Korg Minilogue XD is nog maar net goed en wel verkrijgbaar of er is al een moduleversie van uitgekomen. Neemt minder plaats in en kost ook minder. ...meer »»