aanmelden
Ook in desktopversie
Merknieuws 15-04-2020
Het Italiaanse Crumar maakte al een zeer goede indruk met de Mojo: een lichte en authentiek klinkende Hammond-kloon. De Mojo Classic is een helemaal opnieuw ontworpen opvolger, die juist weer in een m ...meer »»
Prachtige muziek vanuit de Effenaar
Muzieknieuws 31-03-2020
Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen uit de muziekwereld. Soms zijn ze puur praktisch en in veel gevallen ondersteun je muzikanten en technici. W ...meer »»
SuperBooth gaat dit jaar ook niet door
Muzieknieuws 05-03-2020
De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou ...meer »»
Hoe je akoestische drums, elektronische drums en laptop op het podium combineert!
Events 01-03-2020
Drie drummers laten horen hoe de drummer anno 2020 akoestische drums, elektronische drums en de laptop op het podium combineert. De Hybrid Drums Experience avond in Q-Factory, dinsdagavond 10 maart, ...meer »»
Gitaarbouwer krijgt ook boete van Britse mededingingsautoriteit
Muzieknieuws 28-01-2020
Servco Pacific, al sinds de jaren tachtig een belangrijke aandeelhouder van Fender, neemt een meerderheidsbelang in moederbedrijf FMIC door de overname van de aandelen van TPG Growth. De overname zal ...meer »»
Ultieme vintage kit?
Merknieuws 20-01-2020
Vergeet twee bassdrums, oogverblindende afwerking of zes bekkens: als je echt verbaasde blikken van je publiek wilt, dan is de Vox Telstar 2020 je ideale drumstel. ...meer »»
Saturn Evolution Birch & Maple
Merknieuws 18-01-2020
Mapex haalde op de NAMM show het doek van de Saturn Evolution serie. De nieuwste Saturn variant biedt je een keuzemogelijkheid uit twee verschillende ketelconstructies die in negen overeenkomstige fin ...meer »»
CEO en ontwikkelaar Andrew Barta en bedenker Richie Kotzen aan het woord
Merknieuws 16-01-2020
De SansAmp PSA is een bekende rackunit die is terug te vinden in veel professionele opnamestudio's. Hij werd gebruikt op talloze grote releases, filmmuziek en wereldwijde tournees van artiesten als Mu ...meer »»