aanmelden
DJ Gear & VJ 26-09-2007
Ditmaal mag ik wel zeer bijzondere luidsprekers testen: ze zijn plat. Inderdaad, zo plat als de schermen van hetzelfde merk. Je zou kunnen denken dat dit als grap bedoeld is, maar ze zijn echt slechts ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-09-2007
Het is altijd moeilijk om een hoofdtelefoon te vinden die het een beetje goed doet én niet teveel kost. We moeten het toegeven, het merendeel van de hoofdtelefoons die op de markt aangeboden worden z ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-09-2007
Je merkt het, buiten wordt het frisser, de dagen worden korter en de bladeren vallen van de bomen. Appels, eikels, kastanjes, en… dubbele CD/MP3 spelers bij de vleet! Deze keer kwam het apparaat van ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-09-2007
We schrijven mei 2005. De HPS.1 van SYNQ deed bij ons z'n intrede en werd warm onthaald. Nu hebben de mensen van SYNQ de ietwat kleine minpunten van de HPS.1 uitgewist, met als resultaat: de HPS.2! We ...meer »»
Live Sound & PA 26-09-2007
We mogen nog eens een mooie set testen van de Italiaanse fabrikant FBT Elettronica uit Recanati. Zou het ginder aangenamer toeven zijn dan hier in Brussel, waar je op dit moment maar beter niet zonder ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-09-2007
Sinds een paar jaar hebben we een indrukwekkende hoeveelheid DJ-toestellen zien arriveren, met heel veel functies, de ene al wat creatiever dan de andere. Van effecten met digitale input over hoge kwa ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-09-2007
We kunnen de MP3 uit onze huidige wereld al niet meer wegdenken. En om er nu ook als DJ behoorlijk mee te kunnen werken schieten de CD-spelers met volwaardige MP3 functie als paddestoelen uit de grond ...meer »»
Recording & Producing 23-08-2007
Presonus heeft een goeie reputatie op het gebied van opname-apparatuur. De verschillende tests die ik reeds heb uitgevoerd bevestigen dat. Ga naar het archief op onze website of lees de artikels nog e ...meer »»