aanmelden
Live Sound & PA 27-09-2007
De term "crossover" roept niet bij iedereen hetzelfde op. De eerste, meest algemene, betekenis is "kruising" of "oversteekplaats". In audio termen bedoelen we eerder een filter die het frequentiespect ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-09-2007
Aztek is niet direct een bekend luidsprekermerk. Maar onbekend mag niet onbemind zijn, en we ontdekken graag nieuwe namen. Blijkbaar brengt Aztek niet enkel speakers, maar onder andere ook versterkers ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-09-2007
Om maar eens niet te beginnen met een korte historiek van het merk, zoals ik meestal wel doe, wil ik het deze keer liever hebben over welke soort mixer voor wie geschikt is en wat de vereiste kwalitei ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-09-2007
Hoofdtelefoons zijn een belangrijke tool voor DJ's. De voornaamste kenmerken zijn een goede klank, voldoende volume, goede geluidsisolatie, degelijke bouw, laag gewicht en tenslotte mechanische flexib ...meer »»
Recording & Producing 26-09-2007
Nog geen jaar terug stelden wij u Sonar 4 voor. Groot was onze verbazing toen we enkele weken terug sonar 5 al in de bus kregen. Daarom niet minder enthousiast namen we deze even onder de loep.   ...meer »»
Live Sound & PA 26-09-2007
APG is een merk dat hier misschien niet zo bekend is maar wel onze aandacht verdient. Het gamma bestaat uit verschillende series met de mooie namen Micro, Matrix Array, Dispersion en Beam Series. Het ...meer »»
Live Sound & PA 26-09-2007
Mackie is een merk dat z'n plaats al lang heeft veroverd in de microcosmos van de mengtafels. Moeilijker is natuurlijk om die plaats te behouden. Want de audio wereld evolueert, en een fabrikant kan t ...meer »»
Recording & Producing 26-09-2007
In mijn recente test van de Precision 8D schreef ik dat Tannoy al lang geen voorstelling meer behoefde. Het Schotse merk neemt een benijdenswaardige plaats in in het domein van audio monitoring. De mo ...meer »»