aanmelden
DJ Gear & VJ 31-01-2008
Als er één ding is dat een dj niet kan missen, dan is het wel een hoofdtelefoon om mee voor te beluisteren. Zowel de kwaliteit van dit product als de prijs kan variëren tussen enkel en dubbel. Ook ...meer »»
DJ Gear & VJ 31-01-2008
‘De iDJ2 is een table-top dubbeldecks hardwarecontroller ontworpen met de hoogstaande eisen van de hedendaagse dj in het achterhoofd', zo begint de gedownloade handleiding van deze iDJ2. We hebben er ...meer »»
Recording & Producing 30-01-2008
Ditmaal mag ik een toestel testen met een naam die ik totaal niet ken. Hoe hard ik ook nadenk, het komt mij onbekend voor. Central Station doet me eerder denken aan een treinstation...probeert men hie ...meer »»
Recording & Producing 30-01-2008
In de tijd dat hij uitkwam (MMM167) hebben we de Digi 002 getest: een controle unit met lijn- en micro-ingangen plus verschillende uitgangen, vergezeld van Protools LE software. Daarna kwam de rackver ...meer »»
Live Sound & PA 30-01-2008
Wanneer je tijdens een concert of in een studio je oog op de technische kant van de zaak laat vallen, is het vaak het mengpaneel dat je aandacht trekt. Misschien omdat dit veel plaats inneemt, of omda ...meer »»
Live Sound & PA 30-01-2008
Dit merk is ons allesbehalve vreemd bij Meet Music, we testten al verscheidene producten van dit Duitse merk. Die nationaliteit uit zich alvast in het uizicht van deze set: veel degelijker uitziend ko ...meer »»
Live Sound & PA 30-01-2008
Deze maand bespreken we in MMM een set uit de P-serie van LEM. Ik hoorde wel eens eerder van deze Italiaanse fabrikant maar heb nog nooit de kans gehad de producten te beluisteren, dit wordt dus een g ...meer »»
Recording & Producing 30-01-2008
Line 6 heeft het gitaarwereldje waarschijnlijk meer door elkaar geschud dan eender welk ander merk. Misschien dachten sommigen dat deze Amerikaanse constructeur uitgeteld zou zijn na de veelbelovende ...meer »»