aanmelden
DJ Gear & VJ 22-08-2007
Nog een dubbele CD/MP3 speler? Er zijn er al zoveel op de markt en ze hebben toch allemaal dezelfde functies? ik hoor het jullie al denken. Toch heeft deze SYNQ CDX-2 ietsje meer, en het speciale eraa ...meer »»
Recording & Producing 22-08-2007
Ik was 20 jaar, mijn haren waren lang en mijn ideeën eerder kortzichtig. Ik speelde (luid en slecht) gitaar. Rechtover mijn ouderlijk huis was een muziekinstrumentenwinkel gevestigd, en dat heeft mij ...meer »»
Recording & Producing 22-08-2007
Om muziek op je computer op te nemen en te mixen is voldoende (lees veel) rekenkracht nodig. De eerste computers kwamen hiervoor nauwelijks in aanmerking wegens het gebrek aan die rekenkracht en ook s ...meer »»
Live Sound & PA 21-08-2007
Jongens wat een prachtig weer vandaag! Jammer dat ik er niet echt van kan genieten... Maar kalmpjes aan met de wagen van Brussel naar Stekene is ook wel ontspannend. Hoewel, die file op de Antwerpse r ...meer »»
DJ Gear & VJ 21-08-2007
ALGEMEEN ConceptVan het toch vrij recent op de Belgische markt verschenen merk Akiyama kreeg ik de CDJ-MP3 toegestuurd. Deze dubbele cd speler richt zich tot de semi tot professionele DJ. Hij zie ...meer »»
DJ Gear & VJ 21-08-2007
VOORSTELLING  Deze maand zetten we de kers op de taart met de bespreking van de DVJ-X1, de DVD speler van Pioneer voor DJ- en VJing. Dankzij z'n meer dan geavanceerde technologie kan je met de DV ...meer »»
DJ Gear & VJ 21-08-2007
We hadden het in ons juni-nummer van Deejay GeaR (DJG nr. 30) reeds over het ontstaan en de opkomst van LEDS. Verschillende merken brengen hun LED-producten op de markt. Onder andere het Nederlandse S ...meer »»
Live Sound & PA 21-08-2007
Het leven zit vreemd in elkaar. Als het mooi weer is, en de zomer zich van z'n heetste kant laat kennen hebben concertorganisatoren meestal veel werk. De zomer is natuurlijk het seizoen voor de festiv ...meer »»