aanmelden
Ook een semi-hollow variant van de Modern Double Cut op de CES beurs
Merknieuws 12-01-2018
We weten al dat we Gibson dit jaar niet zullen zien bij de NAMM, maar op de CES beurs voor consumentenelektronica die momenteel in Las Vegas plaatsvindt, heeft Gibson/Philips wel een stand - en daar z ...meer »»
Fano JM4 Standard
Merknieuws 03-01-2018
Fano is een Amerikaans merk dat met de hand bijzondere gitaren en bassen bouwt. Meestal zijn ze gebaseerd op bekende modellen, zoals de Fender Starcaster en Jazzmaster (JM), Rickenbacker en Silvertone ...meer »»
Nog meer handigheden in een kleine behuizing
Merknieuws 18-12-2017
De CruzTools Groovetech Guitar and Bass Multi-tool is een zeer handig stukje gereedschap voor iedere bassist en gitarist. De voorganger werd al getest in De Bassist en enkele lezers wonnen een exempla ...meer »»
Nieuw: Limited Edition 40th Anniversary VP pedal
Merknieuws 15-12-2017
Sinds de lancering in 1977 wordt het volumepedaal van Ernie Ball door talloze muzikanten gebruikt. Het Ernie Ball 40th Anniversary VP pedaal heeft een Limited Edition Slate Black-aluminiumbehuizing en ...meer »»
Scherpe synthmodule
Merknieuws 14-12-2017
De Letse fabrikant Erica Synths heeft in korte tijd een prima reputatie opgebouwd met hun synthmodules. De Acidbox III is een update van hun agressieve filter. ...meer »»
Woeste cultfuzz is terug
Merknieuws 12-12-2017
De Op-Amp Big Muff uit eind jaren zeventig (ook bekend als de IC of V4 Big Muff) krijgt een heruitgave. De Electro-Harmonix Op-Amp Big Muff Pi belooft even agressief en 'metallic' als zijn voorganger ...meer »»
Nu nóg omvangrijker
Merknieuws 07-12-2017
In versie 6 van deze imposante collectie vintage softwaresynthesizers en toetsinstrumenten zijn vier nieuwe machines toegevoegd, waarmee het totaal op 21 instrumenten uitkomt. En die nieuwkomers, gema ...meer »»
Plaatgalm voor je kop
Merknieuws 29-11-2017
De Soundtoys Little Plate is een virtuele EMT 140-galmplaat. Deze elektromechanische galm is op talloze producties uit de jaren zestig en zeventig te horen. ...meer »»