aanmelden
Vernieuwende elektrische gitaarsnaren blijven populair
Merknieuws 07-11-2023
D'Addario’s NYXL snaren behoren tot de best verkopende series van het merk. En dat is niet zo gek, want deze elektrische gitaarsnaren hebben zo’n beetje alles wat je als elektrische gitarist ...meer »»
Merknieuws 01-11-2023
Kabels zijn essentieel voor elke muzikant. Cordial wil voor wie een krap budget heeft toch kwalitatief goede kabels leveren. Daartoe hebben ze de elements-serie gelanceerd.    ...meer »»
Terug naar de jaren '70 met Music Man
Merknieuws 01-11-2023
Leo Fender introduceerde de Music Man StingRay in de jaren '70 en deze vier bassen eren deze glorieuze periode. ...meer »»
keyboard controller met midi 2.0
Merknieuws 26-10-2023
Korg presenteert twee nieuwe keyboardcontrollers. Op zich bepaald geen reden tot opwinding, maar ze behoren tot het ultra-kleine clubje dat midi 2.0 ondersteunt. ...meer »»
Complete kit met bekkens en hardware.
Merknieuws 25-10-2023
De Pearl Export drums in al zijn varianten staat nog steeds bekend als het best verkochte drumstel aller tijden. Halverwege de jaren '90 had Pearl er al meer dan een miljoen verkocht. We belichten de ...meer »»
Baton Rouge en La Mancha doen het met de rECO serie
Merknieuws 18-10-2023
Bestacoustics Reinhardt gaat met de merken Baton Rouge (staalsnarig) en La Mancha (nylonsnarig) gitaren bouwen van de bomen uit onze achtertuin. Een nieuwe stap in het verbeteren en duurzamer maken va ...meer »»
Goedkopere uitvoering DarkRay
Merknieuws 18-10-2023
Voor wie de originele DarkRay net niet kon betalen, er komt een uitvoering van Sterling By Music Man! ...meer »»
Nu distributie via Algam Benelux 
Merknieuws 12-10-2023
Ze worden gemaakt in Los Angeles, zijn comfortabel, sterk, duurzaam en handgemaakt, de gitaarbanden van Get’m Get’m, het bedrijf van Virginia Castro dat veel bekendheid verwierf met straps m ...meer »»