aanmelden
Met o.a. Dave Weckl, Virgil Donati, Hans Eijkenaar, Dre Energy, Milos Meier
Events 24-08-2016
Bij Adams Drumworld in Ittervoort staat de tweede zondag in september altijd in het teken van het Drumworld Festival. We hebben de eer vandaag al het volledige programma bekend te kunnen maken. In de ...meer »»
Met Karl Brazil, James Chapman, Juan van Emmerloot en Rick van Wort
Muzieknieuws 18-08-2016
Een dag lang schijnen de spotlights in de de winkel van Bax Music Goes op slagwerk en alles wat daarbij komt kijken. Naast knallende demo's van nationale én internationale toppers, workshops en produ ...meer »»
Limited edition 14" K Custom Hybrid Reversible
Merknieuws 09-08-2016
Het is alweer tien jaar geleden dat Zildjian de K Custom Hybrid reeks op de markt bracht. De bekkens, met een opvallend tweedelig scheerpatroon werden destijds ontwikkeld in samenwerking met Akira Jim ...meer »»
Voor opnemen in stilte
Merknieuws 04-08-2016
De Rockcrusher is een bekende attenuator en speaker simulator. Met de Mini-Rockrec brengt het Amerikaanse versterkermerk Rivera een compacte versie uit met flink wat mogelijkheden. ...meer »»
Unieke gitaar voor Beach Boy
Merknieuws 28-07-2016
Sinds eind jaren negentig verblinden de gitaren van Italia ons met (naargelang je smaak) kitscherige of chique retromodellen. De nieuwste aanwinst is de twaalfsnarige Jeffrey Foskett Signature, gebouw ...meer »»
'Gouden standaard' in muzieknotatie
Merknieuws 25-07-2016
De afgelopen drie jaar heeft Steinberg hard gewerkt aan het nieuwe muzieknotatiesoftwareprogramma Dorico. Na de zomer komt het beschikbaar. ...meer »»
Geëmotioneerde gitarist ontvangt award uit handen van oud-collega Ad Vandenberg
Muzieknieuws 11-07-2016
Steve Vai heeft zaterdag de Sena European Guitar Award 2016 ontvangen in poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. De supergitarist uit Los Angeles reageerde geëmotioneerd toen hij uit handen van oud-col ...meer »»
Preamp die in je jaszak past
Merknieuws 08-07-2016
Ben je bassist en moe van het sjouwen van versterkers? Dan heeft Palmer wellicht een handige oplossing. Het Duitse bedrijf ontwierp de Bass Pocket Amp zodat je geen versterker meer mee hoeft sjouwen. ...meer »»