aanmelden
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Eén van de dingen die opvielen op de Namm en de Frankfurt Musikmesse was wel de opmars van de hybride toestellen. Verschillende merken wagen zich aan het samenvoegen van een volwaardige CD/MP3 speler ...meer »»
Live Sound & PA 03-10-2007
Deze Spaanse fabrikant kennen we in de eerste plaats vooral voor z'n DJ-materiaal. We denken hierbij aan DJ-mixers, versterkers, enz. Maar sommigen vergeten wel eens dat Ecler ook een heuse pro audio ...meer »»
Live Sound & PA 03-10-2007
Fohhn Audio is een Duitse fabrikant zoals je wel kunt vermoeden. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Stuttgart, maar de invoerder voor de Benelux bevindt zich in Nederland. Zelf had ik nog niet gehoo ...meer »»
Recording & Producing 03-10-2007
Er zijn merken die een beter imago genieten dan andere. Dat lijkt vanzelfsprekend te zijn voor auto's en dat is het eveneens voor audio materiaal. Uiteraard betaal je meer voor grote merken (een beetj ...meer »»
Recording & Producing 03-10-2007
Een goede opname begint steeds bij een goede micro, uiteraard in de veronderstelling dat de muzikant of zanger(es) goed is. We beschouwen dit als iets die voor zich spreekt, maar dan nog moet de micro ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Ooit was er een tijd waarin DJ consoles niet meer hadden dan enkele "Faders", "Gain"-regelingen en een "Master". Heden ten dage is dat anders: effecten, sampling mode, MIDI zoals bij deze Xone:3D, enz ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Enkele weken terug was het Frankfurt Musikmesse en naast muziekstands waren er ook veel lichtstands. Eén van die vele standhouders was Martin, een toonaangevend fabrikant van betaalbare lichteffecten ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Nog niet zo lang terug konden jullie al een testverslag lezen over de Pioneer CDJ 800 en de CDJ1000 MKII. Nu kreeg ik enkele weken terug de gelegenheid om als één van de eersten in de Benelux de twe ...meer »»