aanmelden
Live Sound & PA 08-10-2007
Deze maand bespreken we een gloednieuwe set van HK Audio: de L.U.C.A.S. Max met serienummer 0. Nieuwer kan echt niet! Doet HK een belletje rinkelen? Dan kan ik je alvast vertellen dat ze niet stilgeze ...meer »»
Recording & Producing 08-10-2007
"Wat heb je eigenlijk nodig om muziek te maken met behulp van een computer?" Deze vraag wordt mij dikwijls gesteld. Eigenlijk niet zoveel: een microfoon en een geluidskaart. Voeg daar nog een opname s ...meer »»
Live Sound & PA 03-10-2007
Dynacord is al lang geen onbekende meer in pro audio land. Deze fabrikant kennen we reeds van o.a. speakers, versterkers en powermixers. Deze maand krijgen we respectievelijk de eerste 2 voorgeschotel ...meer »»
Recording & Producing 03-10-2007
We kennen allemaal het probleem: de computer is een super hulpmiddel voor audio-toepassingen, maar geef toe, mixen met een computermuis is toch maar niks. Wat beter is om te mixen, naast een goed paar ...meer »»
Recording & Producing 03-10-2007
Recording is changing. Audio werkplekken moeten met hun tijd meeëvoluren. Computers nemen de plaats in van mengtafels en recorders, evenals effect racks processoren van alle slag. We winnen aan ruimt ...meer »»
Live Sound & PA 03-10-2007
Ik ontving een koffertje Samson microfoons. Het gaat om een complete kit bestemd voor het versterken of het opnemen van drums. Wat het opbergsysteem betreft is ons oordeel snel gemaakt: de hele set in ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Numark kennen we natuurlijk als één van de belangrijkste spelers op de markt van DJ-materiaal. Dat net dit gerespecteerde merk vorig jaar de iDJ lanceerde deed voldoende stof opwaaien. De iDJ ziet e ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Toen de koerier me op een voormiddag een zware doos aanbood kon ik die niet snel genoeg openen want ik wist dat er een Warrior Definitive Audio 2K5 uit de Elite serie in was verpakt. Warrior is sinds ...meer »»