aanmelden
Stagepiano
Keyboard Instruments 01-12-2016
Sinds de eerste Nord Piano uit 2010 is dit model uit de Zweedse Clavia-fabriek behoorlijk aangekleed en opgeleukt. We kregen een Piano 3 om uit te proberen, waarvan vooral het klavier opvallend anders ...meer »»
arranger workstation
Keyboard Instruments 17-10-2016
De Korg Pa4x is alweer de vierde generatie van de Korg Professional X arrangers. Het instrument is zo veelzijdig geworden dat we bij deze bespreking voor een iets andere benadering dan gebruikelijk ...meer »»
acoustic guitar
Guitar 17-10-2016
Slechts weinig gitaristen zullen onberoerd blijven bij de aanblik van deze Lâg Tramontane T90PE: wat een schatje! Het eerste wat opvalt is het hout van het bovenblad. De klankkast van de Lâg is opg ...meer »»
Electric guitar
Guitar 12-10-2016
Heb je genoeg van dure Amerikaanse gitaren die er vooral op uit zijn een ver verleden weer tot leven te wekken? Kijk dan eens naar Godin, die verschillende invloeden heeft samengevoegd tot één gitaa ...meer »»
keyboardcontroller
Keyboard Instruments 12-10-2016
Nektar beroept zich met z’n controllerkeyboards op diepgaande daw-integratie. De luxueuze Panorama-serie deed dat aanvankelijk vooral voor Reason en Cubase/Nuendo, maar later ook voor andere daw’s. ...meer »»
Bass Guitar
Bass 12-10-2016
Waar sommige gitaarfabrikanten rustig op hun lauweren rusten en zich al jaren niet vernieuwen, is het Japanse Ibanez onvermoeibaar bezig nieuwe modellen te ontwerpen die vaak zeer tot de verbeelding s ...meer »»
Acoustic Drums
Drums & Percussion 12-10-2016
Ook met een beperkt budget kun je tegenwoordig uit vele drumkits kiezen. De grote merken vinden het een sport om zo veel mogelijk features voor zo weinig mogelijk geld te bieden. Mapex zet z’n beste ...meer »»
Stagepiano
Keyboard Instruments 17-08-2016
Kurzweil blijft verwarring stichten met de modellenopbouw in hun stagepiano-reeks. De Forte SE blijkt meer dan een stagepiano te zijn en concurreert in onverwachte hoek. ...meer »»