aanmelden
Electric guitar
Guitar 17-08-2016
Een originele 1959 Gibson Les Paul is voor de meeste van ons niet weggelegd qua prijs. Er lijkt echter een alternatief te zijn: de Gibson Historic lijn. ...meer »»
Cymbals
Drums & Percussion 17-08-2016
Zildjian gooit de afgelopen jaren continu hoge ogen met de high-end bekkens die ze maken, maar ook op het gebied van betaalbaarder brons hebben ze in Boston niet stilgezeten. Met een nieuwe bronsleger ...meer »»
amplifier
Bass 17-08-2016
Met de komst van producten als de Blackstar ID:Core BEAM en de AMPLIFi van Line 6 maakten we kennis met een nieuw soort apparaat: de compacte gitaarversterker die tevens dienst doet als home-entertain ...meer »»
bass effects
Bass 01-08-2016
Carl Martin, herkenbaar aan de blauw-zwarte behuizing en bekend om de stevige bouw en specifieke geluiden, heeft twee baspedalen uitgebracht. Pedalenexpert Rogier Kerkhof schakelde het duo tussen zijn ...meer »»
Digital Piano
Keyboard Instruments 01-08-2016
Digitale piano? Ik vind dat Casio een beetje te bescheiden is. ‘Digitale piano én workstation’ beschrijft het instrument dat ik vandaag mag testen veel beter. Het is inderdaad hetzelfde klavier als ...meer »»
acoustic drums
Drums & Percussion 01-08-2016
Ludwig bracht een paar jaar geleden de Club Date Element SE uit, een in het Verre Oosten gemaakte remake van de betaalbare kits uit de jaren vijftig en zestig. Maar een echte Ludwigfan wil natuurlijk ...meer »»
guitar processor
Guitar 01-08-2016
Line 6 zet een serieuze stap richting het hogere marktsegment met de geavanceerde en uitgebreide Helix, die is voorzien van twee DSP-processors. Is dit de toekomst? ...meer »»
keyboardcontroller
Keyboard Instruments 27-05-2016
Roli baarde dermate veel opzien met haar Seaboard keyboardcontroller dat ze op de Musikmesse werd gekozen tot meest innovatieve instrument van het afgelopen jaar. Wij hebben de Seaboard Rise 25 (€ 88 ...meer »»