aanmelden
Light Gear 31-03-2014
EFFECT FOGGER Chauvet is een fabrikant waar ik al wel van heb gehoord, maar het is de eerste keer dat ik er een product van in handen krijg. Ik ben dus een kijkje gaan nemen op hun stand op de Mu ...meer »»
Light Gear 26-02-2014
BATTERY OPERATED LED SPOT  Niets dan mooie herinneringen, mijn eerste stappen met een lichteffect waren met een model van Showtec. Terwijl de prijs van deze effecten destijds ongelooflijk ho ...meer »»
Light Gear 29-01-2014
FLAT SPOTLIGHT Het aanbod van Staggproducten is erg uitgebreid, denk bijvoorbeeld alleen al aan hun LED-projectoren. Ze zijn niet enkel erg zuinig, maar ook intelligent ontworpen, waardoor ze in ...meer »»
Light Gear 30-12-2013
MOVING HEADS  Stagg is een vrij onbekend merk in het wereldje van stage en discoverlichting. Ik wist niet dat hun catalogus zo veelomvattend was. Violen, gitaren, slagwerk, blazers, maar ook ...meer »»
Light Gear 30-10-2013
LED PROJECTOR Onlangs hadden we al eens enkele COB LED producten van Briteq ter beschikking en nu hebben we er nog eentje bijgekregen, de Powerpixel4-RGB. Zowel bruikbaar op zichzelf als met meer ...meer »»
Light Gear 07-10-2013
BLACKLIGHT & LED PAR Briteq heeft weer heel wat nieuws op de markt. Hier bij Meet Music Magazine kregen we twee COB LED toepassingen ter beschikking voor een test. In één van de ...meer »»
Light Gear 02-08-2013
LED WASH / BEAM MOVING HEAD Mijn voorlaatste light review voor Meet Music... dat er dan nog maar mooie lichteffecten mijn kant op mogen komen voor een test! En jawel hoor, ik kreeg hier de Elatio ...meer »»
Light Gear 06-07-2013
LED PAR   Met de AFX PARLED710S krijgen we op vlak van belichting nog een speler in het low en medium budgetsegment. Meer info over dit gloednieuwe merk vind je op de website www.bstdj. ...meer »»