aanmelden
Light Gear 02-10-2012
Mini PAR & Led Moonlower  Het was me al een tijdje geleden beloofd en nu heeft Cameo enkele LED lichttoepassingen toegestuurd. Zes in totaal, waarvan we er hier, in een eerste ronde, al ...meer »»
Light Gear 27-08-2012
Led Movinghead  Ik heb al heel wat kleine en vooral lichte LED movingheads getest, maar nu kreeg ik nog eens een groter exemplaar dat meteen ook de conventionele gasontladingslampen movinghe ...meer »»
Light Gear 30-07-2012
Moving Yoke Wash & Led Scanner  We hadden ze al vermeld in het Messeverslag en nu staan of hangen ze hier bij mij voor een uitgebreide test. We verwelkomen daarom zeer graag het merk Cha ...meer »»
Light Gear 31-05-2012
RGB LED SYSTEM Een langwerpige, smalle doch zware doos: Showtec heeft geleverd en me van de Pixel Bar 12 voorzien, een RGB LED systeem. Vlug uitpakken en van stroom voorzien, zodat ook ik het lic ...meer »»
Light Gear 08-05-2012
Het lichtsegment wint meer en meer terrein op gebied van de mobiele DJ en dat zien we ook op deze Pro Light & Sound beurs te Frankfurt. Enkele hallen vol met rook, lasers en vooral LED verlichting ...meer »»
Light Gear 30-03-2012
Animation Laser   We zijn alweer een maand verder in dit nieuwe jaar en JB Systems stuurt me de Smooth Scan-3, een tweekleuren 140mW DMX-laser. Een lasereffect met een gunstige prijs en ...meer »»
Light Gear 03-03-2012
 American DJ Ook in het lichtsegment verscheen er weer wat nieuws op deze Namm. We onthielden voornamelijk de 5 LED toepassingen. Zo is er de Fun Factor LED waarbij twee lichteffecten (moonf ...meer »»
Light Gear 01-11-2011
Laser Nadat we heel wat stand alone effecten ter beschikking hebben gehad voor een test, komen nu meer en meer van deze effecten met DMX-sturing op de proppen. Ook deze DJ Hypnotic RGB Lounge Las ...meer »»