aanmelden
Keyboard Instruments 12-01-2003
Op het podium kom je ze niet zo vaak meer tegen, de legendarische electromechanische keyboards zoals daar zijn: de Hammond B-3, Rhodes, Wurlitzer, Hohner Clavinet D6, Yamaha CP 80... Waarschijnlijk is ...meer »»
Keyboard Instruments 24-12-2002
Begin dit jaar bracht Korg het nieuwste lid van zijn "Triton-familie" op de markt: de Triton Le. Deze afgeslankte versie van de reeds bestaande Triton modellen is echter niet te onderschatte ...meer »»
Keyboard Instruments 08-12-2001
De pRP7 van GEM is, als je afgaat op het prijskaartje, eigenlijk een instapmodel... maar voor de rest hoort deze piano helemaal niet in deze categorie thuis, als je begrijpt wat ik bedoel! ALGEME ...meer »»
Keyboard Instruments 25-07-2001
Op de verpakking staat te lezen "64 voice synthesizer", maar ook "digital keyboard". Roland kon geen duidelijkere samenvatting van de situatie geven: de gebruiksvriendelijkheid van een keyboard, maar ...meer »»
Keyboard Instruments 00-00-0000
digital piano Het binnenhalen van potentiële nieuwe pianisten is voor pianomerken nooit een vanzelfsprekende opdracht geweest. Een goede piano kost namelijk geld, voor sommige mensen te veel ...meer »»