aanmelden
Bijzondere samenwerking tussen Pearl en Korg
Merknieuws 03-05-2018
Pearl introduceerde gisteren tijdens een speciaal evenement in Venlo een fonkelnieuw elektronisch drumstel: de e/Merge. Voor de ontwikkeling van de set sloegen de Japanners de handen ineen met Korg en ...meer »»
Betaalbare elektrische modellen van Framus
Merknieuws 26-04-2018
Het Duitse Framus staat bekend om handgemaakte topgitaren, maar helaas hangen er prijskaartjes aan waar je niet meteen blij van wordt. Het merk uit Markneukirchen lanceert nu de D-serie: een in China ...meer »»
Little Brute Drive met extra's.
Merknieuws 26-04-2018
De Little Brute is een van de populaire pedalen van E.W.S. Voor de een is 'simpel' het toverwoord, terwijl sommige pedalentweakers meer knopjes willen hebben. Voor deze mensen komt het Japanse merk me ...meer »»
Na meer dan 40 jaar krijgt de EBow concurrentie
Merknieuws 24-04-2018
De eerbiedwaardige EBow bestaat al 42 jaar en al die tijd was het 't enige apparaat waarmee je gitaartonen oneindig kon laten klinken. Maar nu vond TC Electronic het tijd voor hun versie en komt met d ...meer »»
Indrukwekkende professionele e-drums van Gewa en DW
Merknieuws 13-04-2018
We wisten al dat het belangrijkste nieuws van de Musikmesse een elektronische drumkit zou zijn. Gisteravond werd tijdens een speciale presentatie het doek van deze Gewa Drum Work Station G9 getrokken, ...meer »»
Merknieuws 13-04-2018
Roland en Puma werkten samen aan een paar schoenen en Roland 'sneakte' stiekem een aantal nieuwe modules in de spotlights. ...meer »»
Podiummonster verbeterd
Merknieuws 11-04-2018
De jaarlijkse Musikmesse in Frankfurt is weer van start gegaan en Nord komt praktisch elk jaar met een interessante productrelease. De Nord Piano 4 is een flinke upgrade van de al niet misselijke voor ...meer »»
Lionheart, Ironheart en Supergroup op bureaubladformaat
Merknieuws 10-04-2018
De Musikmesse in Frankfurt is weer begonnen. Ondanks dat de beurs de laatste jaren behoorlijk in de schaduw van de NAMM in LA staat, zal er ongetwijfeld wat nieuws te vertellen zijn. We trappen af met ...meer »»