aanmelden
Recording & Producing 27-02-2015
STUDIO MICROPHONE   Net zoals in andere domeinen zijn er ook in de audiowereld zo van die iconische merken. Als ik tegen u “studiomicrofoon” zeg, dan is de kans groot dat u met een ...meer »»
Recording & Producing 27-02-2015
INSTRUMENT MICROPHONES  Kent u DAP Audio? Dit is een Nederlands merk dat diverse audio-producten tegen een betaalbare prijs op de markt brengt. Hoewel deze producten doorgaans in China gemaa ...meer »»
Live Sound & PA 27-02-2015
COMPACT DSP CONTROLLED PA-SYSTEM   K.M.E. ofte Klingenthaler Musikelektronik is een van die echte Duitse pioniers die de markt rijk is. Ik heb tot dusver weinig ervaring met het merk, maar ik z ...meer »»
Live Sound & PA 27-02-2015
ACTIVE PLASTIC VENTED PA SPEAKER SYSTEM   DAP-Audio heeft zich de laatste jaren onmiskenbaar ontpopt tot een soort marktleider op vlak van betaalbare audio. ‘Audio’ mag dan misschie ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-02-2015
DJ CONTROLLER Controllers zijn onontbeerlijk geworden in het dj-wereldje. De dag van vandaag vind je er naar ieders smaak. Elke fabrikant heeft zijn doelgroep en zijn product met exclusieve gadge ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2015
NEARFIELD STUDIO MONITORS KRK is een fabrikant van monitors (en hoofdtelefoons), die tegenwoordig een behoorlijke reputatie geniet. We treffen hun modellen aan in studio’s over de gehele we ...meer »»
Recording & Producing 31-01-2015
LINEAR PCM RECORDER / 4-TRACK RECORDER WITH WI-FI  Draagbare recorders zijn de dag van vandaag gemeengoed geworden. Er zijn heel wat modellen op de markt, in diverse prijsklassen en met geva ...meer »»
Live Sound & PA 31-01-2015
32 CHANNEL WIRELESS DIGITAL LIVE SOUND MIXER WITH IPAD CONTROL Mackie schaft de FOH-plaats af ! Wat dacht u van een heuse primeur? We mogen als eerste in de lage landen de nieuwe DL32R van M ...meer »»