aanmelden
Light Gear 27-11-2014
LED EFFECTS  Ziehier de Super Atlas en de Super Boogie. Deze twee broertjes uit de JB’s Super Series hebben we vorige maand al eens vermeld, in de review van de Super Quadra Beam en de ...meer »»
Recording & Producing 30-10-2014
AUDIO/MIDI INTERFACE  Tascam stuurde me met de US-4x4 zopas een nieuwe interface. Ze komt net uit en ik ben erg blij dat ik ze mag ontdekken. Een 4x4 komt deze winter waarschijnlijk goed van ...meer »»
Recording & Producing 30-10-2014
HANDHELD AUDIO RECORDER Als je ons magazine regelmatig leest, heb je ongeveer een jaar geleden de test van de Zoom H6 gezien. En zonder twijfel heb je dan een paar jaar geleden ook ons artikel ov ...meer »»
Live Sound & PA 30-10-2014
ACTIVE COLUMN PA SYSTEM  MAUI… Die naam moet ondertussen stilaan wel een belletje doen rinkelen. Wanneer dat niet het geval is, ben je misschien niet onze meest trouwe lezer. We krege ...meer »»
Live Sound & PA 30-10-2014
MOBILE PA-SYSTEM  De trend van de mobiele PA-systemen zet zich verder. Makkelijk hanteerbare all-in-one oplossingen blijken de markt helemaal in hun macht te hebben! En waarom ook niet? Als ...meer »»
DJ Gear & VJ 30-10-2014
DJ MIXERS Nadat ik jullie in augustus de DAP CORE Club kon laten zien, gaan we nu twee andere modellen uit het gamma testen: de versies Scratch en Beat. Ze zijn compacter dan de Club, maar beschi ...meer »»
DJ Gear & VJ 30-10-2014
LED SCANNING EFFECT & LED MOONFLOWER JB Systems… Toen ik 13 jaar oud was, was het merk onderwerp van mijn wildste fantasieën. Hun catalogus was mijn favoriete boek. Ik heb dus hee ...meer »»
Recording & Producing 01-10-2014
AUDIO CONVERTER We hebben USB, FireWire, USB2 en 3 zien komen, nu is Thunderbolt de nieuwe hype, vooral bij Apple. Het voordeel zit in het debiet, daar gaan we het straks over hebben. Zoom loopt ...meer »»