aanmelden
Programma bekend! Brooks, Frontliner, Alvaro en Aeroplane
Events 13-10-2017
Na het grote succes van in eerste instantie Dancefair en de laatste twee jaar ook Musicfair in de Utrechtse Jaarbeurs, komt er nu ook een Belgische versie van deze beurs annex educatief evenement. In ...meer »»
Slagwerkkrant Podium van Adams Diest/Lummen
Events 11-10-2017
Oorspronkelijk zou het de eerste clinic op het kersverse Slagwerkkrant Podium van de nieuwe vestiging van Adams Diest in het nabijgelegen Lummen zijn. Maar Adams Lummen heeft pas op 2 en 3 december ha ...meer »»
Met gear test lab, A Guy Called Gerald, Nacho Marco en Egyptian Lover
Merknieuws 11-10-2017
Op ADE Sound Lab in De Brakke Grond tijdens Amsterdam Dance Event zijn diverse fabrikanten aanwezig in het Gear Test Lab 19, 20 en 21 oktober 2017. Zo ook Roland & V-MODA. Ze presenteren nieuwe gear, ...meer »»
Met Thurston Moore (Sonic Youth) en John Stanier (Battles)
Muzieknieuws 05-10-2017
Tussen 16 en 29 november slaan het Belgische Poppunt, Muziekodroom, AB, Muziekcentrum Trix en Het Depot de handen in elkaar voor de Poppunt Sessions: vier inspirerende sessies over muziekmaken. ...meer »»
Knalrode samplepad met meer geheugen
Merknieuws 13-09-2017
Roland introduceerde vandaag een nieuwe versie van de populaire SPD-SX samplepad. De pad is qua layout identiek aan het vorige model, maar heeft een opvallende rode kleur. De belangrijkste wijziging z ...meer »»
Modelingtechnologie in gloednieuwe behuizing
Merknieuws 12-09-2017
Een nieuwe naam in de wereld van gitaargear stopt bekende modelingtechnologie in een gloednieuwe behuizing en gaat de strijd aan met de gevestigde namen. We testen het Headrush Pedalboard in Gitarist ...meer »»
Vox met minibuisje
Merknieuws 11-09-2017
Vox komt met een 50W-bascombo in de VX-serie. Deze heeft een zogenaamde Nutube: een buis die er niet uitziet als een buis, maar het zeker wel is. ...meer »»
Twee klassiekers in een behuizing
Merknieuws 01-09-2017
Het Californische boetiekmerk Xotic brengt twee van zijn inmiddels klassieke pedalen, de RC Booster en AC Booster, in één behuizing uit als signaturepedaal voor Oz Noy. ...meer »»