aanmelden
Live Sound & PA 10-10-2003
Het is steeds weer verrassend te vernemen welke redenen aan de basis lagen voor de keuze van een microfoon. Dikwijls heeft de koper gewoon genomen wat er in de winkel in stock was, of wat hij het mooi ...meer »»
Live Sound & PA 07-10-2003
Als je op de website van Peavey op het onderwerp "luidsprekers" klikt, verschijnt er een gigantische hoeveelheid: van piepklein tot groot. Ze zijn geklasseerd in reeksen met namen zoals bv. Impulse of ...meer »»
Live Sound & PA 04-10-2003
Nee, beste MM-lezer, het is niet omdat Toscane één van mijn favoriete vakantiebestemmingen is, dat we nog 's een Italiaans product bespreken. We hebben in het julinummer van dit jaar reeds twee Ital ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2003
Het merk beyerdynamic is beter gekend bij professionelen dan bij het grote publiek. Terecht of onterecht. Sommigen denken ook dat de kwaliteit van deze microfoons zich zeer duur laat betalen, en ze bi ...meer »»
Live Sound & PA 21-09-2003
De X-Treme reeks van het Italiaanse bedrijf Peecker Sound omvat een volledig PA-systeem en situeert zich in de professionele sfeer. Zowel de belastbaarheid als te produceren geluidsdruk liggen hoog: P ...meer »»
Live Sound & PA 20-09-2003
Als je als fabrikant een product de naam Hercules meegeeft, dan kan je zeker niet beschuldigd worden van valse bescheidenheid. Deze Griekse held – zoon van oppergod Zeus – was zo sterk dat hij zelfs ...meer »»
Tests 17-09-2003
PREVIEW "We hebben in taal de beschikking over een aantal klinkers en medeklinkers. Wanneer we een parallel zouden trekken naar de muziek, plaatsen we de medeklinker bij het begin van de klank, b ...meer »»
Recording & Producing 28-08-2003
Als u het aan een professionele geluidstechnicus vraagt, is er veel kansdat hij u antwoordt dat de sterkste schakel in uw studio de afluisterapparatuur moet zijn. Inderdaad, waarom goede micro's, een ...meer »»