aanmelden
Live Sound & PA 19-08-2001
Actieve versterkingssystemen zijn tegenwoordig in de mode, vooral dan deze gebaseerd op een of meerdere baskasten, uitgebreid met een paar "satellieten". Solton heeft momenteel verschillende mogelijkh ...meer »»
Recording & Producing 14-08-2001
Het is al enkele jaren geleden dat we jullie een nogal speciale klankkaart hebben voorgesteld: de "TripleDAT". Het idee om de processor van je pc te vervangen (of te vervolledigen) met DSP audio proce ...meer »»
Live Sound & PA 00-00-0000
active speaker system DAP-Audio is een merk van deze tijd. Niet alleen omdat het een jong merk is (goed 15 jaar geleden ontstaan), maar ook omdat de catalogus tegenwoordig bomvol staat met produc ...meer »»
Live Sound & PA 00-00-0000
active floor monitor Het Italiaanse dBTechnologies heeft zich ondertussen al ruimschoots bewezen op de professionele markt. dB heeft altijd getracht een combinatie te zoeken tussen producten die ...meer »»
Light Gear 00-00-0000
led scan Tussen al het moois dat ik wederom mag uittesten, zit ook de JB Systems LED Victory Scan, de LED opvolger van de oude Winner. De appel valt dus niet ver van de boom, nog even afwachten o ...meer »»
Recording & Producing 00-00-0000
headphones Als ik zon zeg, denk je onmiddellijk aan vakantie. Ook als we de twee laatste weken van september meer zon hebben gezien dan in juli en augustus samen, staat zon nog steeds in verband ...meer »»