aanmelden
Recording & Producing 06-04-2004
M-Audio heeft me twee pakjes gestuurd voor de kerst: de MobilePre en de Audiophile. Wil je weten wat er onder deze twee benamingen schuilgaat, sluit dan je computer aan en volg me.MOBILEPRE De Mo ...meer »»
Live Sound & PA 04-04-2004
Stel, je hebt als muzikant een "job" waarvan je op voorhand denkt: och, dat wordt niets speciaals, een beetje jazzy achtergrondmuziek spelen op een receptie, opletten dat de mensen niet komen klagen d ...meer »»
Recording & Producing 02-04-2004
Je kan als creatieve muzikant best geniaal wezen op je eigen zolderkamer, als de rest van de wereld niet weet waar je mee bezig bent kun je hoogstens wereldberoemd worden in je eigen straat. Het overg ...meer »»
Recording & Producing 11-03-2004
Microfoons met lampen, versterkers met lampen, voorversterkers met lampen, compressors met lampen, equalizers met lampenÂ… Het lijkt wel of transistoren waardeloos geworden zijn! Terecht of ten onrech ...meer »»
Recording & Producing 08-03-2004
De wereld verandert. De wereld van de muziek eveneens. Tot voor enkele jaren beperkte de keuze van studio-monitors zich tot enkele grote merken. Maar stilaan kwam hier beweging in. Het aanbod is intus ...meer »»
Live Sound & PA 07-03-2004
Meestal testen we bij MM geluidsapparatuur die zich in de "budget-vriendelijke" of toch "goed haalbare" sfeer bevindt, maar af en toe krijgen we in onze testruimte spullen binnen die meer in de profes ...meer »»
Live Sound & PA 02-03-2004
Het was lang geleden dat ik iets nieuws van Cerwin-Vega! gehoord had, deze merknaam leek me wat op de achtergrond verwenen te zijn. Misschien zijn de producten van deze Amerikaanse firma aan de andere ...meer »»
Recording & Producing 07-02-2004
Wanneer men je klankkasten presenteert die "Studiophile" heten, is het eenvoudig te deduceren dat het hier studiomonitoren betreft. Elementair m'n beste Watson! Laatst kreeg ik van de M-Audio importeu ...meer »»