aanmelden
Live Sound & PA 22-09-2004
Deze maand stond mij een verassing te wachten in de burelen van Meet Music:twee specifieke monitors.Meestal testen we speakers die vooral voor de "front" ontwikkeld werden en die je dikwijls door hun ...meer »»
Recording & Producing 16-05-2004
Met effecten is het een beetje als met auto's: sommige zijn dermate succesvol dat men zelfs de merknaam niet meer vermeld. Zo staat de naam "Golf" dermate diep in onze geest gegrift, dat w'er al lang ...meer »»
Recording & Producing 12-05-2004
Deze maand mocht ik een beetje grasduinen in een aantal cd's van de de Zweedse producent PrimeSounds. Een gigantische hoeveelheid aan loops en sampels zijn m'n oren gepasseerd.A Funky Future, Distoteq ...meer »»
Recording & Producing 11-05-2004
Als er één studio-product is dat de wind in zeilen heeft, dan is het wel de “channel strip”. Versta hieronder een super-mengtafelkanaal, van superieure kwaliteit dus, die ove ...meer »»
Live Sound & PA 04-05-2004
Deze maand stonden er een paar pa-setjes op mij te wachten in de testruimte van Meet Music. Eén ervan was de Madras van Dynacord. Deze reeds gedurende decennia befaamde Duitse firma is ondertus ...meer »»
Live Sound & PA 02-05-2004
Iedere muzikant die vaak op een podium speelt weet dat je, om goed te kunnen spelen, jezelf en de andere muzikanten goed moet kunnen horen. Niet te hard, niet te zacht. Maar slechts af en toe lukt het ...meer »»
Recording & Producing 01-05-2004
De multimix-reeks van Alesis bestaat uit een aantal compacte, handige en budgetvriendelijke mengpaneeltjes, die voor diverse taken inzetbaar zijn. Wij testten 2 exemplaren uit deze reeks: de Multimix ...meer »»
Live Sound & PA 08-04-2004
Iedereen die ooit al eens op een podium heeft gestaan, kent de reputatie van de Sennheiser microfoons. Vrij nieuw in het gamma zijn de Evolution series, waarmee Sennheiser de gekende kwaliteit en robu ...meer »»