aanmelden
DJ Gear & VJ 25-09-2004
Onlangs werd de DJ-Tool/six van Master Audio Design bij mij gedropt. Een professionele 19", 6-kanaals discomixer voor het betere werk. Dit is een mixer van het klassieke type, je kan hem niet echt ver ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2004
Waarschijnlijk is dit het gedeelte waar de meesten onder jullie op gewacht hebben, namelijk het artikel over de geheimen van het absolute gehoor.Voordat we echter deze geheimen kunnen ontrafelen moete ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2004
Ik ontving drie Neumann microfoons om te testen. Het is een beetje zoals een auto-journalist die een Rolls-Royce toevertrouwd krijgt. Voor ons is dit het moment om bepaalde zaken te verifiëren, e ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2004
Ken je Rudi Larsen? Ik heb het dan niet over de man die zijn naam heeft geleend aan het geluid dat ons soms kwaad maakt tijdens een concert. Wel over die ongenode gast die op alle podia van de wereld ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2004
Vorige aflevering was volledig gewijd aan het leren luisteren naar muziek in het algemeen. Dit hoofdstuk gaat zoals beloofd nog een stapje verder, namelijk over het leren luisteren terwijl je zelf aan ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2004
Samson, misschien doet die naam jou wel aan de beroemde hond van Studio 100 denken. Of denk jij eerder aan de legendarische held, wiens kracht in zijn haar zat? Wij denken al geruime tijd aan een audi ...meer »»
Live Sound & PA 24-09-2004
Sinds de introductie van de huidige generatie ‘palmtop' computers was het enkel afwachten voor iemand hetzelfde formaat zou uitproberen voor een multi- effect. Enkele jaren geleden introduceerde Korg ...meer »»
DJ Gear & VJ 24-09-2004
JBSYSTEMS "T3"de High Torgue 1.8KGF Direct Drive Turntable, en draaien maar!We hebben er even op moeten wachten, de releasedatum werd steeds weer verschoven, maar nu is de nieuwe platenspeler van JBSy ...meer »»