aanmelden
DJ Gear & VJ 29-11-2005
Ecler stuurt me deze maand de NUO5 voor een review. Het betreft een 4 kanaals mengtafel met microkanaal, voorzien van een talkover functie en een programmeerbare effectenprocessor. Het 32 op 37 cm met ...meer »»
DJ Gear & VJ 29-11-2005
Het is gevoelig kouder geworden, de winter staat voor de deur.Dit wordt een periode van gezelligheid, onze adem verandert buiten in wolkjes, binnen knettert het vuur terwijl het over de houtsblokken d ...meer »»
DJ Gear & VJ 29-11-2005
Tascam brengt met de CD-X1700 een dubbele cd-speler uit die de professionele DJ zal bekoren. Zowel design als functionaliteit zijn top. Doe daar nog eens de TT-M1 scartch-controller als accessoire bij ...meer »»
Live Sound & PA 29-11-2005
Toen ik onlangs onze testruimte betrad, stonden enkele verschillende sets speakers op mijn beoordeling te wachten. Mijn grootste nieuwsgierigheid ging toch uit naar de Crest set. Het merk Crest is in ...meer »»
Live Sound & PA 29-11-2005
We bespreken hier niet één set speakers, maar een hele reeks, zoals je uit de titel van dit artikel reeds kon opmaken! Met name de Hurricane Active reeks van LEM. Deze Italiaanse fabrikant verraste ...meer »»
Live Sound & PA 29-11-2005
Aangekomen op onze drukke redactie, kon onze hoofdredacteur toch nog even de tijd nemen om mij mee te trekken naar de testruimte, ondertussen krachttermen als "ongezien, nooit van gehoord, nieuw, wat ...meer »»
Recording & Producing 29-11-2005
Als er iets leuk is aan het materiaal van tegenwoordig, dan is het wel dat gewicht geen problemen meer geeft. Vroeger was het zo, zelfs als je nog maar een compacte mengtafel kocht, dat de prijs evenr ...meer »»
Recording & Producing 29-11-2005
Ik heb het vroeger al gehad over het belang van de monitorkeuze voor je (home) studio. Alle schakels in je audioketen zijn belangrijk, maar de monitoring is een nog belangrijker schakel dan alle ander ...meer »»