aanmelden
Live Sound & PA 26-07-2006
Het is voor velen al welletjes geweest om met een zware en lompe klankinstallatie rond te zeulen. En eigenlijk is dat niet meer nodig, want op dit moment zijn er wel degelijk oplossingen op de markt o ...meer »»
Recording & Producing 26-07-2006
Iedereen die met klank bezig is, op om het even welk niveau, zal ooit een hoofdtelefoon nodig hebben. Of dat nu in de studio is of voor klanktechniek, het is moeilijk, indien niet onmogelijk om eraan ...meer »»
Recording & Producing 26-07-2006
Samen met de groeiende opkomst van geluidskaarten en digitale recorders, heeft de klankkwaliteit een grote sprong voorwaarts gemaakt. Het gaat soms zelfs zover dat we af en toe de essentie uit het oog ...meer »»
Live Sound & PA 26-07-2006
Een groeiende tendens onder de kleinere klankinstallaties is zonder twijfel de aanwezigheid van meer en meer versterkte mengtafels. Waarom zou je je nog omringen met versterkers en kabels, en zou je j ...meer »»
Live Sound & PA 26-07-2006
Als er iets is dat je de laatste tijd meer en meer op de podia ziet verschijnen, dan zijn het wel draadloze microfoons. De prijzen zijn democratischer geworden, de algemene kwaliteit is erop vooruit g ...meer »»
Recording & Producing 26-07-2006
We hebben het er al meer dan eens over gehad dat monitoren het belangrijkste onderdeel in een studio zijn. Een goeie mix realiseren is onmogelijk zonder. Juist daarom geven studio's dikwijls kleine fo ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-07-2006
De steeds vormlozer muziek van tegenwoordig moet meer en meer ondersteund worden door goed uitgekiende video's, en in de discotheken door een perfecte geluidsinstallatie en vooral een bijpassend licht ...meer »»
DJ Gear & VJ 26-07-2006
Weet jij nog waar CD voor staat? Compact Disc, inderdaad. Toen het blinkende schijfje zijn intrede in ons leven deed waren we er verbaasd over hoeveel informatie op zo'n kleine ruimte kon worden opges ...meer »»