aanmelden
Recording & Producing 29-06-2007
Alle muzikanten dromen ervan thuis te kunnen opnemen. Nog niet zo heel lang geleden kon die droom enkel verwezenlijkt worden mits zware financiële inspanningen. Maar de laatste jaren is er veel veran ...meer »»
Recording & Producing 28-06-2007
De slimme jongens van Native Instruments hebben weer toegeslagen. Ditmaal komen ze voor de dag met een magistraal vervolg op een van de pijlers waarop hun hele bestaan werd gebouwd: het Reaktor labora ...meer »»
Live Sound & PA 28-06-2007
Hou je vast! We gaan op ontdekkingstocht met Alto. Op dit moment staat er ‘n soort trendy "stofzuiger" in de testruimte. Hoewel, misschien is het object wat groot voor een stofzuiger, niet? "Neenee, ...meer »»
DJ Gear & VJ 28-06-2007
De AKI Color 250II met zijn DMX processor AK1 is bedoeld om ruimtes of buitenmuren van gebouwen met een mooie gelijkmatige kleur te verlichten. Men noemt dit soort verlichting colorwashers. Het is wel ...meer »»
DJ Gear & VJ 28-06-2007
ALGEMEEN ConceptBinnen de serie mengtafels die Numark recent heeft uitgebracht zijn er een aantal die met een effectprocessor zijn uitgerust. Er was blijkbaar vraag naar een driekanaals versie va ...meer »»
Recording & Producing 28-06-2007
Maak je het jezelf graag ook zo makkelijk mogelijk? In plaats van tijd te verspillen met aansluiten van een preamp op een compressor, een compressor op een equalizer, een equalizer op een A/D converto ...meer »»
Recording & Producing 26-06-2007
Microfoons vind je in alle soorten en maten: grote, dikke, lange, korte, enz... Deze keer ontving ik van importeur ASC twee modellen die we onder de noemer "minuscuul" kunnen plaatsen. Het soort van m ...meer »»
Recording & Producing 25-06-2007
Ik weet niet hoeveel paar studiomonitoren ik dit jaar heb getest. Vroeger was de keuze eerder beperkt, maar vandaag kan je dagen (en nachten) vullen met het inventariseren van de verschillende merken ...meer »»