aanmelden
Eastwood Hooky Bass 4 Pro
Nieuwe Eastwood bas voor Peter Hook
Merknieuws 22-12-2021
De zessnarige Eastwood Hooky 6 van Peter Hook was een groot succes, dat succes krijgt nu een vervolg in een viersnarige uitvoering.
door: Maarten Plukker

De Eastwoot Hooky Bass 6 Pro was gebaseerd op Peter Hook's zessnarige Shergold bas waaronder onder andere Blue Monday was ingespeeld. De bas werd goed ontvangen en werd in meerdere kleuren uitgebracht.

Voor bassisten (en gitaristen) die zes snaren nog teveel vinden is er goed nieuws: er komt een gelimiteerde oplage uit met vier snaren. De bas heeft dezelfde specificaties als de 'normale' zessnaar: elzenhouten body, een geschroefde esdoorn hals en esdoorn toets, een speciaal gemaakt dubbelspoel-element, volume en toon-knop, een knop om van spoel te wisselen en de bas heeft een korte mensuur van 30 inch.

De bas is alvast te bestellen door een eenmalige donatie te geven van €180,95, dit bedrag wordt afgetrokken van het uiteindelijke bedrag van $1199 als de bas in productie gaat. Let op, er worden maar 32 exemplaren gemaakt! De bas is verkijgbaar in zwart of wit.

Website Eastwood Guitars