aanmelden
Darkglass Element
Multifunctioneel pedaal.
Merknieuws 07-07-2020
Vind je multifunctionele pedaaltjes leuk? Met de Element kun je veel kanten op.
door: Maarten Plukker

De Darkglass Element is zo'n beetje van alle markten thuis, niet alleen is het een koptelefoonversterker in de vorm van een pedaal maar ook een cabinet simulator die je kunt gebruiken om thuis te oefenen, spelen of repeteren.

Het pedaal heeft al vijf verschillende kabinetten erin zitten en je kunt nog veel meer uploaden via de Darkglass Suite. Daarnaast heeft het een Bluetooth verbinding waardoor je mee kunt spelen met backing tracks en zitten er twee koptelefoon uitgangen op waardoor anderen kunnen meeluisteren voor het geval je eenzaamheid haat. Dan is er nog de XLR-output waarmee je kunt opnemen of een verbinding kunt aanleggen met de PA.

"Ontworpen voor bassisten, maar eigenlijk voor alle muzikanten die nu noodgedwongen thuis moeten zitten kunnen de gitarist en de toetsenist ook gebruik maken van dit apparaat" aldus Darkglass.

De Element heeft een samplerate van 48kHz, een passieve output om aan te sluiten op een speaker, 2,2ms vertraging, Micro USB C aansluiting voor je pc, 3.5 mm om je mp3-speler op aan te sluiten, koptelefoon aansluitingen met aparte volumeknoppen en nog veel meer.

Website Darkglass

Importeur Musifacts