aanmelden
Roland E-X50
Entertainment to the max
Merknieuws 17-06-2022
Vroeger waren homekeyboards met ingebouwde speakers en begeleidingsautomatiek middelmaat voor de massa, maar het worden steeds geavanceerder en serieus te nemen machines. De nieuwe Roland E-X50 is daar een mooi voorbeeld van.
door:

Ja, de E-X50 heeft ingebouwde speakers en een begeleidingsautomaat, maar ook een mic input, bluetooth en maar liefst 700 sounds, waaronder talloze uitstekende akoestische en elektrische piano's en veel world sounds voor die exotische touch via het 5 octaafs aanslaggevoelige keyboard. En met 256 stemmen en 16 parts kun je ook de meest complexe arrangementen aan. De begeleidingscomputer bevat 300 styles die het complete muzikale spectrum omvatten en een Auto Bass Chord mode. Als je een microfoon aansluit kun je die met effecten bewerken en mixen met je performance, dankzij bluetooth kun je streamen of jammen met je smart phone of tablet. Verder heeft de E-X50 stereo outputs, hoofdtelefoonaansluiting, usb midi plus audio en data via usb.

Dankzij de compacte afmetingen en het gewicht van 10 kg vervult ie zijn rol in je studio, de oefenruimte, op de bank, op het podium, op lokatie of gewoon om 'I just called' van Stevie Wonder op dat bruiloftsfeest te vertolken. En dat voor 399 euro.

meer informatie